ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Anna Verifierad kund 21/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Mitt absoluta favoritserum, återfuktar utan att kännas kladdig som jag hittills har upplevt många andra serum som. Går in i huden snabbt och gör den mjuk och smidig. Jag gillar att formulan är ganska tunn och att doften är mild. Jag upplever att den gör att pigmentering efter enstaka finnar bleknar fortare. Kommer förmodligen alltid använda detta serum!

0 0
Therese Verifierad kund 02/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Superserum! Kommer aldrig byta! Tar bort yttorrheten och jämnar ut.

0 0
Julia & Fredrik Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudtextur Blankhet

Ett kanonserum som vi båda använder. På sommaren skyddar denna mig (Julia) från allför många fräknar/pigmenteringar i ansiktet och jag får en bättre och jämnare solbränna och bränner mig inte lika lätt på utsatta delar som panna och nåsa. Jag har den tillsammans med Jan Marinis solskydd sp 30. Två kanonprodukter ...med fördel kan man även ha den på dekolletaget och på händerna under solskyddet för att skydda dessa från pigmenteringar.

0 0
Felicia Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Ett fantastiskt serum som verkligen gör det den ska, man blir väldigt len och mjuk. Kommer aldrig vara utan denna produkt.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela C-Esta Face Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.