ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Johanna Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Bästa rengöringen jag någonsin testat. Använder den efter Elemis balm och huden blir så len. Kommer aldrig byta bort denna!

1 0
Julia Verifierad kund 21/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudtextur Blankhet

Eftersom jag använder C-esta serum ville jag prova denna tvättgele. Den var bra men för mig inte bättre än bioglygolic facial cleanser for oily skin som jag annars använder. Därför återgår jag till den. Jag tror denna gelen kan vara bra för en mer känslig hud än min som behöver en mild tvätt. Den tvättade väldigt rent och efterlämnade en fräsch känsla utan att torka ut eller strama. Bioglycol för fet hud är mer uppstramande , men det är något jag med normal -bland-fet hy gillar.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela C-Esta Cleansing Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.