ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Dessan Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken

Mycket bra serum som förståeligt är en bästsäljare sen många år. Använder man essence innan så går det åt 7-8 droppar för ansikte, hals och decolltage. Bra glow och jobbar på ojämn hudton.

3 0
Pats Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Har använt upp denna produkt och kan tyvärr inte tycka att detta serum gör särskilt mycket för min hud. Den sugs snabbt upp och är behaglig att använda men för priset förväntade jag mig typ underverk.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! CE Ferulic är ett serum med hög koncentration av C-vitamin tillsammans med E-vitamin samt ferulinsyra som höjer C-vitaminets effekt. Precis som du beskriver har den en lätt konsistens för att snabbt absorberas av huden och arbeta på djupet. C-vitamin verkar långsiktigt på huden och kommer besvara hudens kollagen starkt samt jämnar ut hudtonen och skyddar mot fria radikaler. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 15/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Acne

Det här är utan tvekan det bästa serumet jag testat. Har egentligen inte råd att köpa hudvård i den här prisklassen utan fick ett test i skincitys julkalender. Det räckte bara ett par veckor, men aldrig har jag fått resultat så snabbt av en produkt. Fick kommentarer redan andra dagen jag använde det av klasskamrater som kommenterade min lyster. Otrolig lyster och jämnar ut hudtonen. Beställde en flaska direkt och kan nog aldrig byta ut den nu, trots lite dyrare prislappen.

2 0
Haneen Verifierad kund 01/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken

Den gör vad den lovar men flaskan räcker inte alls länge. Jag har jämfört med andra flaskor som skulle vara samma mängd men den här flaska är mindre. Förutom det så är jag nöjd med resultatet

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett fantastiskt antioxidantserum med C-vitamin som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Serumet används under dagtid och det räcker med ca 4 droppar över ansikte, hals samt dekolletage. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela C E Ferulic med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.