ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Johanna Cromer Verifierad kund 04/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Köpte denna då min favorit JR Express Bronzing Mousse var slutsåld. Konsistensen ändras snabbt från mousse till vätska som tar betydligt längre tid än 60 sek att torka in. Ca 1-1.5 timme! Ger inte alls lika fin, naturlig färg som favoriten och håller inte samma kvalitet Första och sista gången jag köper denna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att Bronzing Mousse Face & Body inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en brun tan sol som tillför mycket fukt till huden och ger en varaktig färg efter 6-8 timmar. Önskar man en produkt som snabbare absorberas av huden och ger en snabbare effekt så är Express Bronzing Mousse ett bra alternativ då den absorberas snabbt och endast behöver verka 1-3 timmar på huden. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tilda Verifierad kund 05/03/2018

Helt okej, men ingen bra lukt. Bli jämnt resultat med vante men färgen är sådär.

0 0
Maria Verifierad kund 25/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Jag älskar den här! Jag har köpt den om och om igen och den ger en perfekt brun färg! Det är jättelätt att få färgen jämn med handsken. Jag har aldrig upplevt att den blivit fläckig! Jag har testat många brun utan sol produkten. Men den här är klart den bästa! Kan starkt rekommendera!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bronzing Mousse Face & Body med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.