Bronzer - Cover FX - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Chris Verifierad kund 31/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Acne Blankhet

Supernöjd! Verkligt naturlig finish åt matt. Låter hudens egen lyster styra slutresultatet. Inget glitter. Underbar ton som gör produkten användbar på flera sätt. Har ljus-medium hudton. Själv använder jag färgen sunkissed som ett färgat puder ibland, just för att den ger så fin finish, och färgen Suntan som antingen bronzer, contouring och/eller ögonskugga. Sunkissed är ganska ljus för att vara en bronzer men jag kan tänka mig att det är en toppenfärg för de med väldigt ljus hudton. Håller bra under dagen.

0 0
Josephine Verifierad kund 21/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Detta är en helt fantastisk bronzer! Jag älskar att den inte är glittrig och att den har en kallare ton som passar bra till contouring. Jag använder färgen suntan och har en ljus hudton som går åt det oliviga hållet. Rekommenderar starkt!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bronzer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.