ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Karoline Verifierad kund 29/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

När jag läste recensionerna om Exuviance, trodde jag att de också skulle passa mig, trots att jag har något känslig hy. Köpte en hel serie och fick tyvärr stora röda torra utslag av denna ögonkräm som svider och kliar. Det finns någon svag doft i produkterna som känns fräsch men tillgjord. Kändes bra till en början men efter två veckors användning av ögonkrämen sa huden ifrån av utslag och sveda. Trist!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna ögoncreme inte passat dig. Har man känslig hy kring ögonen rekommenderar vi istället Exuivance ögoncreme Hydrating Eye Complex. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail eller telefon så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar hjälpa att hitta passade produkter för din hud. Hälsningar,Kudrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Brightening Bionic Eye Creme Plus med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.