ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Johanna Verifierad kund 02/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Mycket fin färg efter applicering, som inte såg onaturlig ut trots att jag har en mycket ljus hudton som går åt det kalla nästan rosa hållet. Lite knepig applicering dock, använde s.k ''mitt'' men kände att krämen var ganska tjock och lite svår att få jämn innan den torkade på huden. Gick bättre efter jag blandade med min hudkräm men då tror jag att den förlorade en del av den ''vattenfasta'' funktionen så jag fick lite färg på kläderna på insidan av tröjan. Det krävs lite övning med tekniken att applicera.

3 0
Ellinor Verifierad kund 24/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har lite blandade känslor för denna produkt. Har visserligen bara testat den snabbt en gång tidigare idag, så ska ge den någon chans till. Men det jag har snappat ut än så länge färgen är gudomlig! Ser ut som att man har varit på solsemester i några veckors tid och den ser inte fejk ut, utan ger en djupare ''bränna''. Håller i vatten kan jag nog påstå att den gör, dock ska man inte gnugga huden alltför mycket för då försvinner produkten, trots att det står att den är vattenresistent. Däremot tyckte jag det var väldigt svårt med att få en jämn applicering på kroppen, trots handsken.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Body Foundation Wash Off Tan Face & Body med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.