ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Kristin Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta köp ångrar jag. Doften är stark och direkt obehaglig. Den är tjock och mörk i konsistensen och färgar lätt av sig på allt man kommer i kontakt med. Färgen ser fin ut när man först smort in sig. Tyvärr försvinner ALLT i duschen och lämnar husen lika vit som innan. Det trots att jag sov med produkten i sju timmar. Köp inte!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att Body Blur Sunless Glow inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en "foundation" till kroppen som ger en direkt solkysst ton direkt vid applicering. Den har även en lätt brun utan sol effekt som gradvis byggs upp efter flera användningar. Önskar du en brun utan sol som ger en direkt färg vid applicering och en mer intensiv hållbar ton kan jag istället rekommendera att du tittar på Fabulous self tanning tinted lotion från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Body Blur Sunless Glow med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.