ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Marika Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Först var jag skeptisk men då man väl kommit på tekniken och använt den flera gånger måste jag säga att den är riktigt bra. Ett angenämt pris också om man jämför med andra liknande borstar och det tillhörande fodralen är toppen.

11 0
Anna Verifierad kund 05/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken

Använder den till löst puder och tycker inte att den är särskilt bra, det känns som att det behövs mycket puder och att det inte lägger sig bra på huden...

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra dennas borsten inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en borste som framförallt är framtagen att använda till rouge men går även bra att använda för en touch up med ditt puder under dagen, tex i t-zonen. Då detta är en mindre borste så behövs mer produkt vid applicering av hela ansiktet. Vid applicering använd stora svepande rörelser över huden för att få ett jämnare resultat. Jag kan även varmt tipsa om Loose Powder brush från MakeTheMake som är specifikt framtagen föra lösa puder och är perfekt vid första applicering av lösa puder i hela ansiktet. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Blush Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.