ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Mona Verifierad kund 12/06/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Den här masken var så mycket mer mot vad jag hade förväntat mig. Mina ytliga kärl är inte alls lika framträdande längre och blir huden reaktiv lugnar den bra. Det enda negativa för min del är doften. Jag har köpt hem masken flera gånger vilket är ett gott betyg.

4 0
Evelina Verifierad kund 06/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Jag hade hoppats på att denna mask skulle lugna min känsliga hud, men tyvärr hade den motsatt effekt. När jag hade använt den blossade min hud upp och blev ännu rödare och irriterad. Uppenbarligen var det något i masken som hud inte gillade.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att din hud reagerat på detta sätt. Har men en fuktfattighet i huden kan det resultera i att man upplever att rodnad uppstår vi applicering av denna mask. Detta är ett tecken på att huden är i stort behov av fukt och så fort fuktbalansen normaliserats så kommer rodnaden minska. Men givetvis hjälper vi dig att se över så det inte är en allergisk reaktion du har fått. Kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Alexandra Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Skön och lugnande kräm som jag använder som nattmask när min hud känns lite irriterad.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Blueberry Seed Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.