ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (19)
Miichesh Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Finnar & plitor

Hade period med hormonell obalans och fick en hel del finnar. Superprodukt som fick ordning på dem snabbt!

4 0
Emma Verifierad kund 19/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor

Tycker verkligen om den här produkten och önskar att jag hade vetat om den tidigare Den får bort finnarna på två dagar!

0 0
Louise Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag märker tyvärr ingen skillnad alls på stängda finnar/plitor. Däremot om jag klämmer/punkterar finnen försiktigt och sedan rengör och lägger på denna gel, så lugnar den ner sig och läker den fort ut. Jag kommer tyvärr inte riktigt överens med formulan, som mest lägger sig ovanpå min hud och kladdar länge efter applicering. Men det är smidigt att kunna applicera på små områden, där den bäst behövs.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte levde upp till dina förväntningar. Gelen är främst framtagen att använda på inflammationer som finnar/acne, det är en punktbehandlande produkt. För bästa effekt applicera flera kvällar i rad. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lina Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Denna är magi. Läste kommentarerna och såg att det var blandade åsikter. Jag ville ändå ge den en chans då ingenting biter på min Hormonella acne. Jag har stora finnar som inte går att klämma i perioder Och har kört med basiron. Smörje på denna på finnarna och på bara någon timme så såg jag skillnad. Smörjde mig till kvällen och sedan på morgonen va det avsevärt mycket bättre. Rodnaden är borta. Denna kommer bli min nya holy grale. Ni som tvekar, KÖP den.

1 0
Alicia Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Det är bara min 1:a vecka med denna produkt men jag tycker att mina finnar redan ser ljusare ut, särskilt de nya. Det sved lite grann på dem nya finnarna i början av användning. Men sen gick det ok.

0 0
Andréa Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Acne

Denna punktbehandling är den bästa jag har testat! Lägger på en liten dutt med topz på kvällen. Se till att ta bort överflödig creme från finnen bara. Låt det torka ett par minuter innan du sover. Och finnen är i princip borta när du vaknar!

0 0
Erica Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har använt gelen på finnar men har tyvärr inte märkt någon skillnad.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte levde upp till dina förväntningar. För bästa effekt från gelen, applicera flera kvällar i rad. Ett annat tips är att utöver denna även addera en djuprengörande mask likt Purifying Clay Masque från Exuviance som ger fin effekt på att reducera finnar och plitor. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

S Verifierad kund 20/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Jag använder 2% BHA från Paula's Choice kvällstid men brukar komplettera med denna ifall jag får nån större finne. Fungerar jättebra! Skulle man kunna använda gelen på ett större område också, t.ex. näsan där jag har mycket pormaskar? Applicera nattkräm ovanpå? Jag har använt BHA länge, finnarna har blivit betydligt färre men trots en bra rutin, flera djuprengörande masker och återfuktning så får jag inte bukt med pormaskarna..

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Gelen är främst framtagen att använda på inflammationer som finnar/acne. Applicerar du Blemish treatment gel på större delar av ansiktet finns risk att du kan bli uttorkad på dessa områden. Då du har BHA i din rutin är det bättre att du har fokus på den på de större ytorna. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst behandlar dina pormaskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Annika Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Denna funkade inte alls på mig. Tycker en upplöst treo funkar bättre på finnarna än vad denna gjorde.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna inte uppfyllt dina förväntningar. För bäst effekt från Blemish treatment gel så applicera denna med ett tunt lager lokalt på problemområdet, en till tre gånger dagligen i 2-3 dagar. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linnea Verifierad kund 08/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Finnar & plitor

Blev rekommenderad denna produkt som behandling på finnar och pigmenteringar från ärr men efter några veckors användning märkte jag inte direkt någon skillnad. Dessutom blev jag otroligt torr och slutade därför använda den. Det såg inte klokt ut och jag kunde dra bort stora hudflagor från ställena jag applicerat produkten på. Fungerade tyvärr inte för mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna inte uppfyllt dina förväntningar. Blemish treatment gel är en kraftfull produkt med ingredienser som AHA, BHA och A-vitamin som påskyndar läkningen av finnar/tilltäpptheter. Denna applicerar med fördel direkt när en finne är på väg upp för att hämma inflammationen. Det är vitkgit att man följer upp med mycket fukt tillsammans med gelen och blir huden torr kan du istället endast använda den en gång dagligen, tex till kvällen. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 28/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa jag använt!!Tar bort finnar direkt!

0 0
Hedvig Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Köpte den här lite i farten för att jag fick ett utbrott av finnar pga förändrade livsomständigheter. Otroligt nöjd blev jag. Man ser skillnad verkligen på en gång! Jag använde andra produkter för att återfukta då den torkar ut en hel del. Tipsar om att kombinera med en fet nattkräm och en hudolja!

0 0
Linn Verifierad kund 16/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Kan man använda denna och paulas choice 2% BHA syra samtidigt?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Upplever du att du har en känslig hud, så bör man vara försiktig med att kombinera syror från olika märken. Men då det är en punktbehandlande produkt, så går det i de flesta fall bra att komplettera med denna produkt över din nuvarande BHA exfoliering från Paulas Choice. Tveka inte att kontakta oss via mail, chatt eller telefon om du önskar vidare rådgivning för att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Therese Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jag trodde inte mina ögon! Bara en halv dag efter första appliceringen såg jag tydlig skillnad på ''de gula'' finnarna jag vaknade upp med samma morgon. Den dämpar inflamationen betydligt! Så kort kan man säga att den gör verkligen sitt jobb! Som någon sa i tidigare kommentar ''nästan som magi''! Kan varmt rekommenderas!

2 0
Nathalie Verifierad kund 07/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Bästa punktbehandlingen jag testat! finnen bryter inte ut och försvinner snabbare än utan. Har även använt på ryggen på finnar och där försvinner dom ännu snabbare!

0 0
Carolin Verifierad kund 08/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Denna gel är helt fantastisk! Jag punktbehandlar över natten och morgonen efter är det stor skillnad, finnarna har lugnat sig och försvinner sedan snabbt. Om du funderar på att köpa kan jag lova att du inte kommer bli besviken!

1 0
Anna Verifierad kund 08/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Denna fungerar superbra tycker jag! Brukar lägga på varje plita/finne på kvällarna innan läggdags men även under dagen ibland (utan att använda smink ovanpå). Den gör verkligen sitt jobb och jag upplever att de finnar som börjat gro och är röda aldrig bryter ut när jag använder denna. Det enda negativa är att det blir som ett ''lager'' ovanpå huden och jag kan liksom skala bort produkten efter ett tags användande vilket gör att huden känns torr och att sminket inte fäster.

0 0
Fia Verifierad kund 30/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Den bästa punktbehandlingen jag har testat!

0 0
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Efter punktbehandling med denna försvinner mina finnar nästan helt under bara en natt. Lugnar huden fint. Nästan som magi!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Blemish Treatment Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.