ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Ulrika Verifierad kund 26/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Kände att jag bara måste recensera denna produkt! Jag har ofta ganska mycket hormonell acne och får mycket pormaskar kring mensen. Jag har provat både Paula's Choice 2% BHA och till och med en Biologique Recherche men inget har fungerat så bra som denna! De andra har givit mig len hy men nu har jag upplevt första mensen utan pormaskar och endast 1(!) mindre blemma. Rekommenderar varmt!

18 0
Johanna Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Tyvärr torkar padsen ut I burken efter bara någon vecka. Har halva förpackningen kvar, men padsen är helt torra. Måste ha vått ansikte när jag använder dom, men det ger inte alls samma effekt såklart. Har haft en förpackning tidigare, även då upplevde jag dom som väldigt mycket torrare än tex Exuviances pads, men var ändå nöjd med resultatet. Nu blir det till att kasta nästan halva förpackningen! Kommer inte köpa dessa igen. Bör tillägga att jag självklart alltid stänger burken ordentligt. Och Exuviances pads torkar aldrig ut såhär. Inte ens när det ligger en ensam pad kvar i botten. Synd på en annars effektiv produkt!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vätskan som padsen ligger i kan sjunka ner till botten vilket göra att de övre padsen kan kännas mer torra. Ett tips är att du vänder på padsen alternativt trycker på dem för att vätskan ska komma tillbaka till dem som ligger överst. Det är såklart även viktigt att man försluter locket på bukten ordentligt efter användning. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Camilla Verifierad kund 29/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Tyvärr inte för mig. Har lätt känslig hud och det reagerade illa och jag är röd och superkäsnlig i hyn fortfarande 1 vecka senare.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att din hud reagerat negativt på Blemish Control Pads. Det är viktigt att de vänjs in långsamt och att du börjar en gång varannan eller var tredje dag som start. Givetvis ska du inte få en reaktion som håller i sig så länge så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sussi Verifierad kund 27/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Kan dessa kombineras med en rutin från Paula’s Choice? (Då ej tillsammans med BHA Liquid)

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det går bra att kombinera så länge du inte blandar syra produkterna. Det du ska tänka på är att inte kombinera den med produkter som innehåller syra från Paulas Choice. Om du önskar att vi hjälper dig att se över din hudvårdsrutin är du varmt välkommen att återkomma till oss via mail så hjälper vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Karoline Verifierad kund 24/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Supernöjd, kommer köpa flera gånger! Smidigt med färdigt indränkta pads, jag använder en pad tre gånger. Vätskan känns inte stark eller parfymerad vilket passar min känsliga hy. Jag har varken finnig hy eller stora porer men märker att stressutslag och enstaka plitor försvinner med denna och jämnar ut huden. Ett pyttelitet minus får den stora förpackningen som tar plats i resenessesären.

8 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Blemish Control Pads med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.