ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Ulrika Verifierad kund 26/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Kände att jag bara måste recensera denna produkt! Jag har ofta ganska mycket hormonell acne och får mycket pormaskar kring mensen. Jag har provat både Paula's Choice 2% BHA och till och med en Biologique Recherche men inget har fungerat så bra som denna! De andra har givit mig len hy men nu har jag upplevt första mensen utan pormaskar och endast 1(!) mindre blemma. Rekommenderar varmt!

10 0
Karoline Verifierad kund 24/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Supernöjd, kommer köpa flera gånger! Smidigt med färdigt indränkta pads, jag använder en pad tre gånger. Vätskan känns inte stark eller parfymerad vilket passar min känsliga hy. Jag har varken finnig hy eller stora porer men märker att stressutslag och enstaka plitor försvinner med denna och jämnar ut huden. Ett pyttelitet minus får den stora förpackningen som tar plats i resenessesären.

4 0
Erica Verifierad kund 16/03/2018

Har haft problem med mycket finnar ett längre tag. Men tack vare denna produkt, i kombination med andra produkter från Medik8, har mina finnar nästan försvunnit helt och hållet, får endast någon enstaka finne ibland. Har endast använd produkterna i ca 4v och ser redan stor skillnad.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Blemish Control Pads med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.