ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
ida Verifierad kund 20/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Love it! Använt den här i 2månader varje kväll nu och min hud är så mycket bättre. Har haft problem med komedoner(de som bara blir som små bucklor) men efter denna har dom minskat otroligt mycket. Har fått renare, lenare och mer lyster i huden. Har också använt deras Hydrating B5 serum på dagen för fukt, skydd och plumpande effekt. Överväger starkt att testa andra produkter från märket !

8 0
Michelle Verifierad kund 18/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Riktigt bra serum som för mig ger ett resultat med glow! Känns verkligen att det gör skillnad på djupet och det har verkligen hjälpt mig med mina envisa finnar/ tilltäpptheter. Använder mitt enbart kvällstid för att spara på det då det är så dyrt. Dock upplevs det drygt, vilket är stort plus!

0 0
Lovisa Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Detta serum har räddat min hy! Fick vuxenacne från ingenstans i höstas och testade allt utan framgång. Det blev värre och värre och kom nya finnar varje dag. Beställde hem denna och efter två veckor är nästan alla finnar helt borta. Har använt morgon och kväll och inte ändrat något annat i min rutin. Är så himla glad, kommer köpa mer från Skinceuticals!

1 0
Alexandra Verifierad kund 26/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Underbart serum som verkligen håller vad den lovar. Får sällan finnar numer och när de kommer i samband med mens eller liknande försvinner de snabbt.

0 0
Anna Verifierad kund 18/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne

Bästa serumet jag testat! Har haft envis hormonell acne i flera års tid och testat det mesta - inklusive de flesta märkena på Skincity. Detta serum är det första jag provat som verkligen gjort skillnad! Dyrt men drygt och absolut värt pengarna. Använder nu en hel rutin från Skinceuticals och är jättenöjd.

2 0
Hane Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

super bra. Jag har använt den tillsammans med CE Ferulic serum från samma märke. Har verkligen sett en skillnad. Huden ser jätte fräsh, ren och mer lyster. Jag hade gamla akne ärr som hittills blev mindre synliga. Har använt serumet i 2 veckor och redan börjat se resultat. Dessutom blev porerna mycket mindre. Älskaaar

3 0
Maria Verifierad kund 19/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ålderstecken

Har yttorr hud med komedoner och enstaka plitor. Vissa ålderstecken, är 45 år. Älskar Skinceuticals övriga produkter som jag provat. Denna är dock en besvikelse. Märker ingen skillnad efter 2 månaders användning. Svag alkoholdoft för tankarna till något slags medicinsk rengöringsmedel. Full respekt om det fungerar för andra.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten inte lever upp till dina förväntningar. Detta exfolierande serum har en god effekt på envisa finnar och plitor, men för bästa effekt så rekommenderar vi att man kompletterar även med övriga steg. Ett tips är att komplettera med fukt på dagen och exfolierande serum på kvällen. Kontakta gärna oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Carin Verifierad kund 28/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor

Använt detta serum i ca 4 veckor nu och har verkligen märkt skillnad på mina envisa finnar! Så glad att jag hittat detta! Rekommenderar verkligen!

1 0
Daniella Verifierad kund 20/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Älskar detta serum! Jag har prövatett tiotal olika märken som finns på skincity men detta är mitt absoluta favorit märke. Efter bara 3 veckors användning av detta serum har i stort sett alla mina finnar dragit ihop sig och försvunnit. Jag märkte skillnad redan efter 2 dagar. Rekomenderar verkligen alla att pröva detta.

7 0
Sara Verifierad kund 24/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Acne Blankhet

WOW!!!! Varför har jag inte införskaffat mig detta mirakelserum tidigare ist för att besväras över perioder av vuxenacne. WOW WOW WOW säger jag bara.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Blemish + Age Defense med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.