ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk primer när man behöver extra fukt eller vill se extra glowig ut. Tycker dock att beskrivningen är något missvisande med att den sjunker in snabbt, den är tex inte som en torrolja. Dock ser jag ej det som ett problem då det ändå är enkelt att applicera foundation efter utan att den glider omkring på huden.

6 0
Linda Verifierad kund 26/11/2019

Så mysig primer! Nu på vinterhalvåret får jag alltid torra fläckar i ansiktet när jag sminkar mig, men denna primern är räddningen. Klappar in 2 små droppar över rengjort ansikte/hals. Så fint glow ????

0 0
M Verifierad kund 22/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

En underbar primer för den yttorra vinterhuden. Viktigt att inte ta för mycket, den är dryg och tar man en liten mängd och jobbar ut den stämmer beskrivningen: den sjunker snabbt in. Men mina förstorade porer på kinderna framhävs av denna, när jag lägger på en foundation så lägger sig foundationen som en rund ring runt poren och framhäver dem extra :( Dock har jag löst det med att ta smörja in oljeprimern på hela ansiktet och sedan ta Make the makes niacinamidprimer på kinderna. Resultatet blir mycket jämnt och bra!

0 0
Stina Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tycker denna produkt är helt fantastisk! Från början så strök jag ut oljan med fingrarna men resultatet med foundation på blev inte det bästa. Sen provade jag att ta 2 droppar på handryggen för att sen borsta ut oljan med en ren foundationborste och resultatet med smink på blev superfint. Har torr mogen, känslig hud och har aldrig fått så fint resultat av en primer förut. Sminket håller mycket längre och ser naturligt dewy ut. Kommer definitivt köpa igen.

1 0
Lise-Lotte Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fantastiskt fin kvalitetsprimer som gör att man slipper att foundationen krackelerar och huden hålla fuktig och mjuk under hela dagen. Gillar dock inte alls förpackningen med pipetten som inte reglerar mängden (jag får ut på tok för mycket hela tiden).

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om Bisabolol Hydrating Oil Primer från MAKETHEMAKE. Ett tips är att inte fylla upp hela röret med produkt, utan endast den mängd som önskas appliceras på huden. Kontakta oss på kundrelationer om det dyker upp vidare frågor eller funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Elin Verifierad kund 13/10/2019

Jag har extremt yttorr hud. Oavsett hur mycket jag återfuktar så lyckas jag inte bli av med det. Är glad att jag testade denna, den återfuktar och ger fint glow. Prisvärd! Makethemake är ett nytt favoritmärke.

2 0
Evelina Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Åh vad glad jag blir att jag fann detta serum! Resultatet blir helt magiskt fint! Finishen på mitt smink har aldrig sett så naturligt och friskt ut som nu! Den ger en så fin lyster. Behöver inte ens något highliter. Nu kan jag inte leva utan denna!

2 0
Sara Verifierad kund 01/09/2019

Jag har supertorr hy, och tycker denna gör underverk ! har bara använt den två gånger men är imponerad över resultatet!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bisabolol Hydrating Oil Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.