ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sara Verifierad kund 01/09/2019

Jag har supertorr hy, och tycker denna gör underverk ! har bara använt den två gånger men är imponerad över resultatet!

4 0
Elin Verifierad kund 13/10/2019

Jag har extremt yttorr hud. Oavsett hur mycket jag återfuktar så lyckas jag inte bli av med det. Är glad att jag testade denna, den återfuktar och ger fint glow. Prisvärd! Makethemake är ett nytt favoritmärke.

0 0
Evelina Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Åh vad glad jag blir att jag fann detta serum! Resultatet blir helt magiskt fint! Finishen på mitt smink har aldrig sett så naturligt och friskt ut som nu! Den ger en så fin lyster. Behöver inte ens något highliter. Nu kan jag inte leva utan denna!

1 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk primer när man behöver extra fukt eller vill se extra glowig ut. Tycker dock att beskrivningen är något missvisande med att den sjunker in snabbt, den är tex inte som en torrolja. Dock ser jag ej det som ett problem då det ändå är enkelt att applicera foundation efter utan att den glider omkring på huden.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bisabolol Hydrating Oil Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.