ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (20)
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk primer när man behöver extra fukt eller vill se extra glowig ut. Tycker dock att beskrivningen är något missvisande med att den sjunker in snabbt, den är tex inte som en torrolja. Dock ser jag ej det som ett problem då det ändå är enkelt att applicera foundation efter utan att den glider omkring på huden.

6 0
Alexandra Östberg Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Perfekt produkt för en torris. Funkar extremt bra under Hourglass vanish foundation stick! Det enda som jag inte gillar är doften ( citrus aktiv ) men smaken är ju som baken.Helt perfekt och bra pris, finns inget att klaga på förutom doften då.

0 0
Victoria Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jättenöjd! Sitter fint på huden för att vara en olja, den sjunker in samtidigt som den ''tar med'' foundation eller bb cream med sig så det blir naturligt. Använder denna med MTM foundation N2 flytande och med Klairs bb cream. Perfekt till torra och kalla dagar. Men tror den funkar på sommaren också. Härlig doft!

0 0
Frida Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Väldigt fuktgivande men vet tyvärr inte om den funkar eller ej. Alla foundations jag applicerar efteråt på min vinterhy fastnar i mina torra partier. Vet inte om detta beror på foundation eller att denna primer inte är tillräckligt åtefuktande för min hy. Har prövat denna i kombination med Make the Make Vitamin B Flawless Foundation samt Bare Minerals Complexion Rescure.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips för en torrhy är att applicera mycket näring och fukt under din primer och foundation för bästa effekt. Kika gärna på passande Barrier Building Second Concentrate och 24H Rich Emulsion från SKINCITY skincare. På så sätt tror och hoppas vi du kommer uppskatta primern mer. Kontakta oss om du önskar vidare guidning kring produkterna, vi finns här för dig. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Sara Verifierad kund 03/02/2020

Är inget stort fan av primers, då jag har yttorr hud och resultatet kan bli lite kakigt. Det blir bättre när jag har en olja i min foundation (favoriten är Peter Thomas Roth oilless oil). Dock har jag nu testat denna primer och wow! Min foundation sitter bättre och jag får till den där lite glowiga känslan även med lite mer täckande foundations. Perfekt nu under kallare månader!

1 0
Johanna Verifierad kund 28/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har provat en mängd olika primers för att råda bot på problem med att få till en bra bas på min reaktiva yttorra vinterhy. Möjligt att jag skulle kunna justera hudvårdsrutinerna även i tidigare steg för att få än bättre resultat, men denna produkt gjorde verkligen stor skillnad omedelbart!

1 0
Louise Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Alltså denna oljeprimen är himmelsk för mig nu såhär års. Å inga problem att ta denna olja och sen på med foundation direkt. Så härlig verkligen :)

2 0
Johanna Verifierad kund 24/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Helt fantastisk primer. Återfuktar, ger lyster och får sminket att sitta. Har räddat mig under vintermånaderna. Funkar dock inte lika bra i varmt klimat för mig men perfekt på höst/vinter

2 0
Emilia Verifierad kund 23/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar den! Provat både denna och niacinamid-primern, men den här blev snabbt min favorit. Ger ett snyggt glow utan att bli oljig, och yttorrheten är ett minne blott! Gillar också att man inte känner sig ''instängd'' i den, huden kan fortfarande andas!

1 0
Annika Verifierad kund 08/01/2020

Var orolig att jag skulle bli väldigt blank av denna men den sjönk in snabbt och gav ett fint glow. Doftar gott, lite svag citrus?

1 0
Sofie Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Helt fantastisk produkt! Jag är yttorr på näsan och mellan ögonbrynen och har alltid haft problem med fjällig hud när jag applicerat min foundation. Samtidigt har jag haft problem med svett och talg på samma område när jag haft foundationen på ett tag. Med den här primern försvinner både torrheten och ''svetten''. Är riktigt imponerad. Värd varenda krona!

1 0
Malin Verifierad kund 30/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Wow, vilken produkt! Jag har provat massor av olika primers och flow produkter men har aldrig känt mig så fin! Huden fullkomligen strålar! Tack! ???????????????????

1 0
Louise Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

En riktigt bra Primer! speciellt nu under vintern när man är extra torr, den ger lyster och känns vårdande. Passar utmärkt med deras vitamin B flawless filter Foundation!

1 0
Linda Verifierad kund 26/11/2019

Så mysig primer! Nu på vinterhalvåret får jag alltid torra fläckar i ansiktet när jag sminkar mig, men denna primern är räddningen. Klappar in 2 små droppar över rengjort ansikte/hals. Så fint glow ????

1 0
M Verifierad kund 22/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

En underbar primer för den yttorra vinterhuden. Viktigt att inte ta för mycket, den är dryg och tar man en liten mängd och jobbar ut den stämmer beskrivningen: den sjunker snabbt in. Men mina förstorade porer på kinderna framhävs av denna, när jag lägger på en foundation så lägger sig foundationen som en rund ring runt poren och framhäver dem extra :( Dock har jag löst det med att ta smörja in oljeprimern på hela ansiktet och sedan ta Make the makes niacinamidprimer på kinderna. Resultatet blir mycket jämnt och bra!

2 0
Stina Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tycker denna produkt är helt fantastisk! Från början så strök jag ut oljan med fingrarna men resultatet med foundation på blev inte det bästa. Sen provade jag att ta 2 droppar på handryggen för att sen borsta ut oljan med en ren foundationborste och resultatet med smink på blev superfint. Har torr mogen, känslig hud och har aldrig fått så fint resultat av en primer förut. Sminket håller mycket längre och ser naturligt dewy ut. Kommer definitivt köpa igen.

3 0
Lise-Lotte Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fantastiskt fin kvalitetsprimer som gör att man slipper att foundationen krackelerar och huden hålla fuktig och mjuk under hela dagen. Gillar dock inte alls förpackningen med pipetten som inte reglerar mängden (jag får ut på tok för mycket hela tiden).

3 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om Bisabolol Hydrating Oil Primer från MAKETHEMAKE. Ett tips är att inte fylla upp hela röret med produkt, utan endast den mängd som önskas appliceras på huden. Kontakta oss på kundrelationer om det dyker upp vidare frågor eller funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Elin Verifierad kund 13/10/2019

Jag har extremt yttorr hud. Oavsett hur mycket jag återfuktar så lyckas jag inte bli av med det. Är glad att jag testade denna, den återfuktar och ger fint glow. Prisvärd! Makethemake är ett nytt favoritmärke.

2 0
Evelina Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Åh vad glad jag blir att jag fann detta serum! Resultatet blir helt magiskt fint! Finishen på mitt smink har aldrig sett så naturligt och friskt ut som nu! Den ger en så fin lyster. Behöver inte ens något highliter. Nu kan jag inte leva utan denna!

4 0
Sara Verifierad kund 01/09/2019

Jag har supertorr hy, och tycker denna gör underverk ! har bara använt den två gånger men är imponerad över resultatet!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bisabolol Hydrating Oil Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.