ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Hanna Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Doftar magiskt och är mild trots att det är en mekanisk peeling. Har inte gjort under för min keratosis pilars men däremot upplever jag huden mjukare och mer mottaglig för fukt efter att ha använt den. Något dyr för hur länge den räcker men unnar mig den då och då när den är på extrapris.

2 0
Aida Verifierad kund 16/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har grov keratosis pilaris, över hela kroppen. Den här skrubben är den bästa jag har nånsin använt. Första gången jag köpte den kostade den 100 kr mindre och det var även mer i flaskan... synd att de har minskat på mängden samt höjt priset.

0 0
Helena Verifierad kund 27/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Wow! Jag har testat en massa mekaniska peelingsorter, hudkrämer med BHA. Men det här slår allt med hästlängder! Jag har använt den fyra ggr de senaste två veckorna, och effekten är fantastisk. Armarna är lena och alla knottror är borta. Benen (som var ''vinterfnasiga'' hur jag än smorde) är som barnrumpor och till och med fötterna är bättre än någonsin. Redo för sommar, helt enkelt. Nu måste jag bara hitta en perfekt spf som jag vill ha varje dag (dvs en som går in lätt och inte stinker ... solskydd). Den är dyr, men jag köper igen. Helst när det är nåt erbjudande, dock...

1 0
Linda Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bra produkt om man har KP men den är sååå dyr. God doft har den också. Har köpt två gånger men kanske inte köper igen pga priset. Om du inte har testat så ge den en chans för du kommer känna skillnad på armarna.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.