ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Angelica Verifierad kund 21/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

En riktigt bra produkt. Jag har använt den länge, i flera år, och är väldigt nöjd. Produkten är dryg och räcker länge. Den fungerar bra på min kombinationshy som tenderar att vara acnebenägen UTAN att torka ut. Jag brukar låta den sitta på huden en stund innan jag sköljer av den, upplever att effekten blir bättre då. Kan sticka lite, men om man gillar produkter med syror i bör man definitivt prova denna. Funkar bra trots att min hy är väldigt känslig.

3 0
Sanna Verifierad kund 15/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna rengöringslotion och återkommer till den ofta och nu ska jag ha den forever!! Sticker lite skönt. Torkar inte ut huden och gör den mjuk.

3 0
Emelie Verifierad kund 08/03/2018

Riktigt härlig gelrengöring. Jag använder den på ryggen i duschen efter schampo och balsam, där jag kan få plitor och något ojämn hudstruktur. Håller huden fin och klar.

3 0
Ellinor Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna. Har haft den i lite drygt ett år. Den känns stark och kan ibland sticka lite på huden, men man känner sig aldrig torr efteråt, viljet jag ofta tycker man gör efter andra rengöringar. Stort plus för att den är dryg också!

0 0
Felicia Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Älskar denna cleanser! Man känner sig så ren och fräsch efteråt ( bästa känslan) och den gör verkligen skillnad. har testat otroligt mycket olika produkter, då ingenting har fungerat.. Med denna cleanser tillsammans med andra produkter från jm, har jag äntligen fått grepp om min hy!

1 0
Anna Verifierad kund 21/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Acne Blankhet

Denna kan jag inte vara utan! Har ibland provat andra rengöringar men ständigt återkommit till denna då den håller min annars acnebebägna hud i schack och gör den mjuk, jämn och klar. Den sticker lite skönt vilket jag gillar, då känns det som att den jobbar på djupet. Jag kommer aldrig gå ifrån denna igen!

1 0
Sofie D Verifierad kund 05/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Bästa! När jag hittade Jan Marini för ngt år sedan kände jag att jag ''hittat hem''. Den gör under för min känsliga och yttorra hy. Acnen är betydligt bättre nu mot innan jag började använda denna produkt. Tycker den håller länge så den är dessutom prisvärd. Rekommenderar varmt!

0 0
Johanna Verifierad kund 10/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Har använt denna rengöring under flera år, tidvis testat andra men återkommit till denna då jag upplever att den är mest effektiv på min hy. Den är dryg, rengör bra och torkar inte ut. Ska jag tvätta bort smink använder jag precleance innan.

1 0
Astrid Verifierad kund 03/06/2018

Den bästa rengöringen jag någonsin testat för mild acnehy. Med hjälp av denna produkt tillsammans med andra i en rutin har jag gått från acne till acnefri hy. Kul med ett annorlunda appliceringssätt utan vatten, det känns extra effektivt och lätt peelande tillsammans med syrorna i rengöringen. Stack lite i huden de första dagarna, men det betyder bara att den jobbar :)

2 0
Alex Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En storfavorit. Gör huden ren, mjuk, slät och lite uppstramad. Låter den sitta på huden en stund som en mask så ämnena i den hinner verka på huden. Rekommenderade den till en kollega. När kollegan använt den upplevde hon att den hade positiv verkan på ansiktslinjerna och verkade även hon väldigt nöjd med produkten.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bioglycolic Facial Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.