ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Anna Verifierad kund 17/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Finnar & plitor

Jättebra produkt som ger fint resultat. Gillar inte flaskan dock, svårt att få ut det sista i flaska och innehållet känns för tjockt/trögt för en pipett.

1 0
Julia & Fredrik Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur Blankhet

Jan Marini levererar som alltid, funkar lika bra för kille som för tjej, tycker vi, och vi båda återkommer alltid till detta fantastiska märke. (då vi då och då av nyfikenhet blir frestade att testa nåt annat) Inte något annat vi provat har gett lika ren, plumpad och len hud. vi både har i det närmaste fått perfekt normal hud med detta märke. Jag (Julia) har inte haft en finne sen jag började med Jan Marini! Värt varande krona och produkterna är dessutom dryga. :))) Denna produkt ger jämn och fin hud, stramar upp lite grann och minskar synliga porer och torrhetslinjer. Mina favoriter från Jan Marini är tvätten Bioglycolic facial cleanser för fet hy och Hyla. Fredriks favoriter samma tvättgele och C-esta serum.

1 0
A.o Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Jätte nöjd. Har haft mycket finnar samt får oftast nya. Lägger jag på denna kvällen innan vaknar jag upp med mindre finnar. Verkligen värd pengar a

1 0
Thilde Verifierad kund 26/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Acne

Hej! Har använt denna och Rosealive i två veckors tid nu och gett mig synlig resultat, väldigt nöjd! Men problemet är att de grövre porerna har liksom inte blivit mindre, finns det andra Jan Marini produkter som jobbar extra med att förminska just porer? Tack på förhand!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du börjar se resultat av på huden. För att vi ska kunna guida dig vidare med kompletterande produkter ber vi dig återkoppla till oss via chatt, mail eller telefon så kan vi se över din rutin. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Chris Verifierad kund 26/02/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Nöjd med Jan marini

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bioclear Face Lotion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.