ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Jeanette Zigante Verifierad kund 13/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En viktig liten del som ni glömt att skriva med är att den inte får användas när man är gravid!! Står endast på pappförpackningen och inte ens på burken!

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vi följer alltid varje märkes restriktioner när det gäller graviditet. Det är bra att rådgöra med oss vilka produkter som går bra att använda och inte just under graviditeten då det händer mycket med huden under denna period, vilket ofta gör huden mer känslig. Har du vidare funderingar kring din rutin så får du gärna återkomma till oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Alexandra Verifierad kund 22/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag använde den här med Transformation cream i lite över en månad. Fick den absolut värsta utrensningen som aldrig slutade så bestämde mig för att det inte var värt att vänta ut. Hade några få finnar här och där men efter krämen blev de fler, större, på nya ställen och lämnade massa ärr. Jag är ändå van användare av syror så det var något i krämen som min hud reagerade på. Pratade med Skincity och fick jätte bra hjälp om att det var vanligt men för mig var det inte värt att fortsätta försöka vänta ut krämen. Funkar för vissa men absolut inte för mig.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes passande. Helt rätt tänkt av dig, när det gäller hudvård så är det viktigt att ge produkterna tid. Det som händer när man byter till en aktiv hudvårdsrutin är att en utrensningsprocess startar. Produkterna går ner på djupet och tvingar upp orenheterna till ytan, vilket gör att man kan uppleva en försämring i huden. Denna utrensningsprocess brukar gå över efter ett par veckor. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och 3-6 månader innan man ser resultat, kan självfallet går snabbare än så också. Om man upplever en större utrensningen går det bra att dra ner på användningen av de aktiva produkterna, tex Bioclear Face Cream till färre tillfällen, detta bukar balansera huden snabbare. Återkom gärna till oss igen via mail, chatt eller telefon om du har några andra frågor eller funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Kristin Verifierad kund 29/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

För ca 12 år sedan fick jag jättemycket problem med min hy med finnar och stora porer (efter graviditet) Jag testade allt tänkbart men inget hjälpte, hittade till slut Jan Marinis produkter och det var räddningen. Jag kommer inte ihåg exakt vad jag använde just då men senaste åren har jag iallafall använt Bioclear Cream som är FANTASTISK!! Alla mina hudproblem är borta och trots att jag är 42 år gammal har jag fortfarande inga rynkor.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bioclear Face Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.