ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (20)
Helena Verifierad kund 06/03/2018

Jag har alltid haft problem med orenheter på brösten. Det problemet är borta nu, efter bara några få användningar av denna. Krämen sjunker snabbt in, utan att man känner sig det minsta kladdig. Den känns återfuktande och skön. Helt klart en ny stapelvara i mitt badrumsskåp!

24 0
Stina Verifierad kund 13/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag har Keratosis Pilaris på armarna, denna funkade tyvärr inte alls på mig. Använt dagligen i 8 veckor utan något resultat.

1 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte upplevt de resultat du önskat av RESIST Weightless Body Treatment. När det kommer till att se mer resultat av produkter är det ganska individuellt hur lång tid detta tar. Ofta kan man behöva ge de ett par månader för att se mer fullständiga resultat. När det kommer till Keratosis Pilaris kan också en fin kombination vara att varva med en AHA-produkt så som RESIST Skin Revealing Body Moisturizer with 10 % AHA för en mer tålig hud. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare kring passande rutin just för dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Zara Verifierad kund 25/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Har använt denna till mina armar samt baksida lår pga Keratosis Pilaris samt på min sambos rygg där han har mycket finnar/acne. Denna har hjälpt oss båda. Han har fått mindre finnar/acne, är mycket lenare och jag har fått mindre knottror och lenare hud. Resultat kommer väldigt snabbt. Rekommenderar denna! Är så nöjd och har precis köpt min andra tub.

1 0
Jonna Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Acne

Det tog ett tag men denna har verkligen hjälpt med akne på min rygg. Har haft stora problem med rygg-akne länge nu, och har provat många olika produkter, men inget har hjälpt. Såg inte direkta resultat med denna men eftersom jag är van vid att använda syra i ansiktet så vet jag att tålamod är viktigt. Efter ungefär två månader så har aknen minskat avsevärt, det är mest ärr kvar som jag hoppas kommer blekna vid fortsatt användning.

1 0
Astrid Verifierad kund 27/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor

Har inte märkt några speciella resultat av den här krämen vilket är förvånande med tanke på att så många skriver att den i princip botat deras akne/problemhud... Det är en väldigt lätt kräm vilket kan vara bra men för mig blir den inte tillräckligt återfuktande och huden stramar efteråt om jag inte blandar ut den med något fetare vilket känns för omständigt när jag inte heller får de resultat jag önskat i övrigt. Jag har använt CeraVe SA cream innan och iof så hjälpte den med finnar ungefär lika bra som denna men jag var åtminstone riktigt återfuktad.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Har man en torr hy men samtidigt i behöv att att behandla finnar/ tilltäpptheter är det bra att följa upp med en rikare creme över denna för att addera mer fukt. Denna använder du endast punktvis på de områden som behöver behandlas och vid behov kan du följer upp med CLINICAL Ultra-Rich Moisturizer för att behandla torrheten. Det är även bra att vänja in RESIST Weightless Body Treatment 2% BHA tex varannan / var tredje dag som start och att du endast använder den så ofta det känns bra för dig hud. Önskar du vidare guidning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Signe Verifierad kund 23/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton

Såå himla bra!! Har haft små ''knottror'' på min kropp men kände skillnad efter bara en gångs användning! Rekommenderar starkt :)

1 0
Jasmine Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Har fått bort det mesta av mina knottror och finnar på armar och rygg tack vare denna kräm. Det tar ett tag innan man ser resultat men var konsistent med användandet och du kommer få så fint resultat! Ett plus att den är så lätt och sjunker in snabbt utan att lägga sig som en kladdig hinna på huden! Den är jäkligt dryg också, min tub har räckt hur länge som helst!

0 0
Sara Verifierad kund 23/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Otroligt nöjd med denna produkt. Jag har alltid haft problem med små knottror på rumpan och baksidan av låren. Märkte skillnad på huden efter en gångs användning, använder den regelbundet (morgon & kväll) och har märkt en otrolig skillnad. Huden är mycket lenare och knottrorna är helt borta. Rekommenderar starkt!

2 0
Frida Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fungerade superbra mot keratosis pilaris på baksidan av mina överarmar! Daglig användning och plitorna minskades och huden känns mycket lenare!

5 0
Klara Verifierad kund 04/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Mycket besviken på denna produkt. Vande in den försiktigt var 3-4 dag och efter 1 månads användning har jag nu fler plitor på ryggen (hade endast enstaka innan) och dessutom fått helt nya plitor och utslag på bröstkorgen. Hyn på armar och ben är också torrare än vanligt trots att jag inte brukar ha problem med torr hy. Det gav inget av vad den lovade och gjorde dessutom mina besvär värre och gav mig nya besvär. Kommer inte att använda denna produkt mer och rekommenderar den inte.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Klara, tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte är nöjd med denna produkt. När man börjar med aktiva produkter som innehåller syror, så är det inte ovanligt att det till en början kan bli lite sämre, för att sedan vända och bli bättre igen. Det kallas för en sk utrensning och under denna period kan man få lite mer finnar och plitor. Man kan även uppleva att huden blir lite torrare än vanligt och det är för att cremen ger en lätt exfolierande effekt. Ta gärna ett steg tillbaka med denna creme och låt huden vila och återhämta sig. När huden har återhämtat sig kan du sedan vänja in denna creme långsamt på nytt. För att minska den strama känslan, så kan det till en början vara bra, att du återfuktar huden med en mindre aktiv creme, som främst jobbar med att återfukta huden. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jessica Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Bästa produkten! Jag har kerstosis pilaris på baksida lår och rumpa och smörjer regelbundet med denna krämen på, och huden blir silkeslen och fri från knottror! Jättenöjd!

4 0
Emilie Verifierad kund 28/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Jag har kerstosis pilaris på överarmarna, inte värst mycket men ändå så pass att jag ville prova den här. Har nu använt den i ca två veckor varje till varannan dag dag efter duschen. Torkat området, tagit en liten klick, väntat en stund och sedan använt en annan mild hudlotion från apoteket på samma område. Det har blivit värre! Blossat upp och blivit mer rött, nu har andra runt omkring börjat reagera också. Kan klia och irritera under dagarna och har jag kliat har vissa utåtbuktningar gått hål på och blivit till sår. Vad gör jag för fel? :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du fått denna reaktionen. Ta gärna ett steg tillbaka med denna creme och låt huden vila och återhämta sig. När huden har återhämtat sig kan du sedan vänja in denna creme långsamt på nytt. Börjar använda den en gång varannan eller var tredje dag och se hur det känns, känns det bra kan du sedan successivt trappa upp användningen. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emmie Verifierad kund 23/12/2018

Underbar! Har haft problem med utslag och plitor på bröst och rygg sedan tonåren och dessa försvann nästan efter första behandlingen! Helt magiskt.

4 0
Louise Verifierad kund 25/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Wow fick plötsligt finnar och plitor på ryggen men den här har nästan fått bort allt på bara några veckor!

4 0
Paulina Verifierad kund 15/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Detta är en wowprodukt! Verkligen wow! Funkar mot min lite knottriga tilltäppta rygg men provade också att använda den efter min brasilianska vaxning och wow igen. Som om inget hade hänt. Använder den mest på lår, rumpa och rygg och detta är en produkt jag inte vill leva utan

7 0
Miranda Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Den här produkten har räddat mitt liv! Tidigare hade jag enligt mig väldigt mycket talgproduktion på axlar, bröst och rygg som kunde utvecklas till finnar. Bha body lotion smörjer jag in dessa områden efter varje dusch och idag är jag silkeslen jämt. Rekommenderas starkt!

7 0
Amanda Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Väldigt bra produkt som ger snabba resultat. Den har hjälpt mig att reducera finnar på kroppen, samt bidragit till en jämnare hudstruktur där jag tidigare haft problem med ''knottrig'' hud. En klar favorit!

8 0
T Verifierad kund 22/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Grym produkt som hjälpt mig mot finnar på kroppen. Har i synnerhet använt den på rumpan och den har verkligen bidragit till att jämna ut och återfukta huden, samt läka och reducera finnar och plitor! Använde morgon och kväll i början (i kombination med skrubbvantar i duschen), och nu endast sporadiskt vid behov. Tack kära PC för att jag nu obesvärat kan gå runt i bikinitrosor igen.

11 0
Sophia Verifierad kund 14/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag har använt den här på mina ben för att motverka inåtväxande hårstrån efter epilering. Jag kombinerar även med body scrub en gång i veckan. Jag tycker verkligen att denna kombination har hjälpt mot mina väldigt envisa inåtväxande hårstrån! Dock minus för att den innehåller cykliska silikoner, vilket gör att jag inte känner för att använda den på stora ytor av kroppen för ofta. Nästa gång köper jag nog sprayen!

12 0
Alexandra Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Små plitor försvann ganska omgående när jag började använda krämen. Den sjunker snabbt in i huden. Jag upplever att jag inte heller får lika många inåtväxta hårstrån. Jag kompletterar den här produkten med Paulas choice AHA syra. Rekommenderas!

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.