ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Patricia Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Alltså woooow vilket glooooow! Använder denna ensam efter hudvårdsrutin och den kan användas som bas. Så fint lyster! Favvoprodukt utan tvekan!

1 0
Mikaela Verifierad kund 05/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Den är jätte fin. Jag valde färgen latte light för jag är blek, och det var en bra match. Jag känner att jag har blivit lite lätt solkysst, så jag kommer använda den i sommar när jag sitter i skuggan med spf 35 hehe. Den ger verkligen en highlighting effekt, det ser ut som en silvrig glöd i ljuset. Det ser ut som en inre glöd och jag gillar hur fräsch jag ser. En shock däremot är att den glittrar. Alltså, på riktigt glittrar när jag ser på mig själv i lampljuset. Det får mig att känna att det här är lite mer en party produkt, jag vet inte om jag skulle använda den till vardags. Den täcker inte röda prickar.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Beauty Blur Sunless Glow med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.