ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (11)
Hanna Verifierad kund 17/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Gillar serumet, använder det till natten för att återfukta huden. Gillar dock inte förpackningen då man inte kan se hur mycket produkt som är kvar...

3 0
Helena Verifierad kund 29/06/2020

Lite väl oljig för mig just nu, men funkar förmodligen jättebra till vintern när det är kallt. Stort plus är att min väldigt känsliga hud inte reagerar alls och blir definitivt inte torr! En stor nackdel är förpackningen, omöjligt att få rätt mängd, kommer väldigt mycket så blir en odryg produkt.

0 0
V Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Perfekt för mig som är lite yttorr, ger även fint glow!

0 0
Åsa Verifierad kund 18/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har använt i ett par veckor nu. Köpte från början för att ha dagtid, men det oljiga försvann ju aldrig och att ha en foundation efter gick bara inte. Och då har jag ändå torr och fuktfattig hud. Så nu använder jag bara på kvällen och kudden får väl lite extra olja den också. Förpackningen gör att det är väldigt svårt att dosera rätt. Trycker jag försiktigt rinner det längs pipen och flaskan. Trycker man en aningens för hårt sprutar det gärna iväg åt alla håll. Så när förpackningen är så dumt konstruerad kan jag bara inte gilla innehållet. Kommer definitivt inte att testa fler produkter av ert märke när detta blev en så dålig upplevelse.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att Barrier Building Second Concentrate inte känts passande för dig. Barrier Building Second Concentrate är ett djupt fuktbevarande koncentrat för en torr eller uttorkad hud med en obalanserad hudbarriär. Ett tips är att låta serumet sjunka in i huden innan du följer upp med dina övriga produkter. Jag kan rekommendera dig "Rich Moisture Second Concentrate" som är ett återfuktande koncentrat för alla hudtyper och har en lättare gel konsistens. Toppen med feedback på förpackningen, så ska den inte behöva bete sig. Beklagar det, vi ska kika vidare på de. Kontakta gärna oss! Vi finns här för att guida dig så tveka inte att kontakta oss vid minsta fundering. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Maria Verifierad kund 03/05/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Den hjälper min hud att blir mjuk, len och få liv.

0 0
Sara Verifierad kund 22/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Jag förstår inte varför men jag får så otroligt mycket inombordsfinnar av denna! Min torra hud brukar älska oljor men den här fungerade inte alls för mej.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att Barrier Building Second Concentrate inte känts passande för dig. Hur huden reagerar på ingredienser är väldigt individuellt och man behöver oftast testa sig fram. När man börjar med nya produkter kan även en utrensning ske i huden. Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss om du önskar guidning kring din hud samt din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Wendy Verifierad kund 02/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

SÅ bra serum! Blir så himla torr nu under vinterhalvåret och det här serumet har gjort susen! Man märker skillnad redan efter 2 dagar, då va allt torrt borta och huden va mjuk och len igen! Rekommenderas varmt.

0 0
A-C Verifierad kund 11/02/2020

Underbart serum! Har väldigt torr hud, rosacea och börjar nu oxå få lite rynkor. Så behöver mkt till huden men tål tyvärr inte oljor och aktiva krämer, så lite moment 22. Men denna funkar! Använder både morgon (tillsammans med dagkräm från Bioderma) och kväll tillsammans med underbar nattkräm (Hyal Reouth Night cream). Bra pris oxå.

2 0
Carolina Verifierad kund 07/02/2020

Den här produkten är verkligen inte något att rekommendera den sjönk inte in in i huden den låg som en fet hinna på huden och den återfuktade inte heller det låg som en fet hinna på huden men den återfuktade inte jätte konstig produkt jag testade den på dagen under dagcreme och det var fruktansvärt kunde inte använda smink ovanpå det blev kakigt och testade att använda den på natten och den sjönk aldrig in o huden då heller vaknade som att jag hade lagt olivolja på huden dessutom fick jag en massa finnar och pormaskar som jag vakande med så nej inte att rekommendera den här produkten!

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra. Barrier Building Second Concentrate är ett djupt fuktbevarande koncentrat för en torr eller uttorkad hud med en obalanserad hudbarriär. Om du upplever att du har en blandhy och är i behov av mycket fukt så skulle jag istället rekommendera "Rich Moisture Second Concentrate" som är ett återfuktande koncentrat för alla hudtyper och har en lättare gel konsistens. Vi finns här för att guida dig vidare så tveka aldrig att kontanta oss om du har några funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Absolut bästa jag har testat! Har otroligt reaktiv hud, 90% av produkter jag testar kan jag inte använda. Fick nyligen utslag över hela ansiktet och hade svårt att duscha för till och med vatten sved i ansiktet. Detta var den enda prdukten jag kunde ha på som inte sved, och den återfuktar tillräckligt bra att mycket av min yttorrhet iom alla utslag försvann!

2 0
Linda Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Härligt serum som återfuktar huden väldigt bra! Det behövs bara pyttelite för att huden ska bli perfekt. Tog ett tag innan jag lärde mig att inte ta för mkt produkt. Helnöjd med denna!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Barrier Building Second Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.