ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Olivia Verifierad kund 21/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

När man lägger på masken luktar den lite mint, hela ansiktet bränner lite av den. Men sedan ändras lukten och även efter men skölj bort den och smort in med återfuktande kräm som luktar väldigt gott så är lukten av masken kvar och det luktar ungefär som järn eller metal. Känner mig dock väldigt mjuk och len!!

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Doften du upplever som lite metalisk är ingrediensen sulfur (svavel). En fantastik mask som man med fördel kan applicera partiellt där man har tilltäpptheter och plitor, eller använda som en punktbehandlare på finnar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Astrid Verifierad kund 27/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Jag har så extremt blandade känslor angående den här masken! Å ena sidan så är det det enda jag någonsin provat som dämpar svullnaden av cystisk akne men å andra sidan så är den så extremt parfymerad att jag är livrädd för att huden ska reagera negativt varje gång. Tack och lov aldrig hänt men det hjälper föga. Förstår att man vill maskera doften av svavel med en stark doft som eucalyptus men det står ju i namnet att det är svavel så varningen är ju verkligen tillräcklig tycker jag. Använder den här och dagen efteråt har svullnad och rodnad från aknen noterbart lagt sig, konsistensen är som en lermask men den torkar inte ner helt och lämnar därför huden skönt rengjord men inte stram. Jag kan bara nästan ha överseende med doften vilket ju känns onödigt när det är en sån överflödig ingrediens som parfym man talar om.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte någon syntetiskt parfym som är tillsatt i denna mask. Då den innehåller Eukalyptus olja som ger doft måste detta deklareras som Parfum i innehållsförteckningen. Förutom att den tillför doft hat eukalyptus även fina antibakteriella egenskaper på huden. Dyker det upp fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Balancing Sulfur Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.