ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Julia Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur

Jättehärlig mask med en värmande effekt som kändes riktigt trevligt. Gav rejält med fukt, såpass att huden var alldeles plump 18 timmar efter! En ny favorit som jag självklart köpt igen.

1 0
Sabina Verifierad kund 21/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag sitter med masken nu och jag förstår inte riktigt hur den ska sitta på ansiktet. Den lossnar och sitter inte tätt. Luktar gott dock. Mängder med essence kvar i förpackningen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna mask är tvådelad och den ena dela applicerar du på den övre delen av ansiktet och den andra på den nedre delen. Applicera ett ark i taget och stryk ut eventuella luftbubblor så den ligger slät mot huden. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Wrapping me. Firming Sauna Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.