ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Kristin Verifierad kund 05/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Hade tidigare läst om denna produkt och var riktigt nyfiken. Ekologisk och skir, lät ju underbart! Köpte ''Very naughty'' och den är superfin! Förpackningen passar superbra i handväskan och produkten är superdryg, då den är väldigt pigmenterad och man bara behöver nudda med fingret för att få tillräckligt med tint för en kind. Ger perfekta höstpromenad-glowet på kinderna och en rödrosa lips-but-better-ton på läpparna. Bra att se till att fingrarna är rena och återfuktade innan applicering (då man inte vill förorena burken eller att all fukt och färg sugs in i en torr fingertopp). Funkar bäst om läpparna är återfuktade en stund innan också. Härlig produkt som känns både modern och lyxig.

17 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Volumizing Lip & Cheek Tint med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.