ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Emma Verifierad kund 30/06/2019

Nej, tyvärr, denna var inte för mig. Har använt den enligt de instruktioner jag fick vid inköp (neostrata rengöring + exuviance toner) och fick veta att jag skulle förvänta mig lite flagande och irriterad hud i början etc etc men det är inte det som är problemet. Det är något annat. Den här krämen torkar ut min hud, smink ser ut som skit ovanpå men utan smink har man en vit hinna (jaja, jag förstår, det är ett fysikaliskt solskydd blablabla). Får finnar på ställen där jag inte brukar ha finnar. Produkten känns billig och lite slarvigt formulerad på något sätt, trots högt pris. Inte märkt någon annan förbättring av hudens struktur heller. Slutade använda den och bytte till en billig apoteksprodukt istället och problemen försvann. Så fort jag testar denna återkommer problemen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna dagcreme inte känts passande. Givetvis ska inte denna creme torka ut huden men har man en fuktfattighet i huden kan det vara bra att använda ett återfuktande serum under sin dag samt nattcreme för att hjälpa huden att binda fukt på djupet. Bionic Face Serum från samma märke är då ett väldigt bra serum att kombinera med sin creme. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ultra Daytime Smoothing Cream SPF 20 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.