ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Ingela Carlstedt Verifierad kund 23/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Fantastiskt olja som luktar helt vansinnigt gott också!

3 0
Tilda Verifierad kund 23/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Jag använder denna varje morgon, innan dagkräm och solkräm. Helt magisk! Brukar ta cirka 5-10 droppar och massera in i ansiktet med en face roller / gua shua. Stör mig inte alls på doften, utan tycker snarare den doftar gott! Har ej testat på att ha den i håret men tänkte göra det.. har fint hår så blir intressant att se hur den funkar för mitt hår!

0 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Codage är ett fantastiskt lyxigt märke till i förhållande till de dyraste märkena ändå prisvärt. Oljan har en underbar lätt och snabbt absorberande konsistens. Jag använder den mest när jag blivit torr på något parti i ansiktet eller framförallt på halsen. Reparerar rodnader fort. Passar också bra om man vill smörja i sin kropp och ge extra lyster/glow. Tänk på att man i Dermalogicas anda kan applicera olika produkter i olika zoner av ansiktet, dvs ex. olja på torrare partier, kanske inte på näsan. Kan också avslutas med en annan teknik som ett sista steg i layering efter serum och innan fuktkräm Doften är lite speciell och tilltalar nog inte alla, det är det enda lite negativa jag har att säga om denna fantastiska produkt.

2 0
Eva Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Testat en gång nu. Doften påminner om play do leran.. vet inte om det är bra eller inte riktigt:-) nästan så jag undrar lite om den är ok! Jag hade förväntat mig en mer parfym/blomliknande doft! Kanske utifrån att den beskrivs lukta så gott. Tex decleors oljor doftar ju underbart. Den är lite tjockare i konsistensen och känns som den kan ge bra vård för torr hud. Går inte in särskilt snabbt i huden. Testat den på kroppen endast än så länge. Är inte helt nöjd doftmässigt faktiskt men jag hoppas den ger resultat.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt doften inte kändes passande, The Oil har en mildare doft av de härliga oljorna. Det är en rik olja vilket gör att man endast behöver en liten mängd för att produkten ska ge full effekt, då går produkten in fint i huden. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Annika Verifierad kund 27/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Har inte testat oljan i håret ännu men för ansiktet är den fantastisk. Älskar denna typ av produkt. Köp den!!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela The Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.