ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Ida Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Fungerar super! Finnen/ finnarna försvinner betydligt snabbare och lämnar inga tråkiga märken.

0 0
Fanny Verifierad kund 23/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Fungerar fantastiskt bra och ger snabbt resultat.

0 0
Birgitta Verifierad kund 02/10/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Fantastisk mirakelprodukt som tar bort inflammationen eller finnen på några timmar om du bara tar på den så fort du känner att något är på väg. Prövat många sorter men aldrig hittat någon så effektiv som denna!

0 0
Line Verifierad kund 09/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Vet inte om jag tycker denna gör så himla mycket för min del. Är inne på min andra tub. Den funkar bra under smink men gör nästintill inget för att lindra mina hormonella finnar jag har.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att du applicerar denna på din finne direkt när du känner att den är på väg att bryta ut. Applicera gärna gelen morgon och kväll i din rutin för bäst resultat. Tveka inte att kontakta oss via mail, chatt eller telefon om du önskar vidare rådgivning för att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madeleine Verifierad kund 24/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Så nöjd att jag äntligen har hittat något som dämpar och minimerar mina inflammerade aknebölder! Märker redan stor skillnad på den vecka som jag har använt gelen. Känns inte som att denna är en i raden av ''spot treatment'' utan denna är verkligen effektiv! Det enda jag var skeptisk till var den lilla tuben men det är inte ett problem då man bara behöver dutta på ett tunt lager. Rekommenderar till alla som är less på sin akne/finnar och vill ha något som gör sitt jobb. KÖP!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Spot Treatment Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.