ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Line Verifierad kund 09/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Vet inte om jag tycker denna gör så himla mycket för min del. Är inne på min andra tub. Den funkar bra under smink men gör nästintill inget för att lindra mina hormonella finnar jag har.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att du applicerar denna på din finne direkt när du känner att den är på väg att bryta ut. Applicera gärna gelen morgon och kväll i din rutin för bäst resultat. Tveka inte att kontakta oss via mail, chatt eller telefon om du önskar vidare rådgivning för att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Birgitta Verifierad kund 02/10/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Fantastisk mirakelprodukt som tar bort inflammationen eller finnen på några timmar om du bara tar på den så fort du känner att något är på väg. Prövat många sorter men aldrig hittat någon så effektiv som denna!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Spot Treatment Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.