ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
E Verifierad kund 25/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Väldigt trevlig SPF! Ger en superfin bas för makeup (Semimatt finish) Jag har kombinerad hy och använder denna istället för dagkräm, över serum. Hade en torr period efter en flygresa och märkte då att denna SPF inte funkade jättebra ihop med andra krämer. Den fick svårare att sjunka in och man såg ränder på hyn där man smörjt in sig. Gick dock att lösa genom att vänta lite längre med att applicera SPF efter krämer, men kanske värt att veta för torrisar som har bråttom :)

4 0
Ann Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Kan verkligen rekommendera denna spf. Den är rinnigare än andra spf som jag använt men jag vande mig snabbt. Den är något färgad men tycker inte att den ger någon täckning alls (inte på mig iaf). Hög spf på 50 och helt utan kemiskt solskydd är ett jätteplus för mig med känslig hy. Kommer absolut köpa den igen :)

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sheer Physical Protection SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.