ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sanna Verifierad kund 11/04/2019

Supernöjd med denna kräm! Har provat andra dagkrämer med spf men denna är klart bäst i test då den snabbt åker in i huden utan att lämna den där ''spf-känslan'' efter sig. Bra förpackning också då ett pumptryck ger perfekt mängd kräm!

1 0
Caroline Verifierad kund 06/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Denna kräm har räddat mig. Har haft problem med finnar, porer o bölder. Efter en veckas användning har detta minskat ca 80%. Supernöjd!

0 0
Josefin Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Jag har tidigare recenserat den här ansiktskrämen här på skincity och tyckte då att den inte fungerade för min torra hy. Nu har jag använt den en längre tid och dessutom ändrat om lite i min hudrutin. Och nu måste jag faktiskt säga att jag gillar den här ansiktskrämen starkt! Jag upplevde att när jag slutade använda en olja innan jag lade på denna så fick jag bättre effekt av själva ansiktskrämen, och nu upplever jag att ansiktet känns återfuktat hela dagen. När jag ville testa en annan ansiktskräm ett tag återkom mina böldliknande finnar på hakan och småfinnar i pannan snabbare än jag hann blinka. Nu har jag återgått till den här och huden ser genast finare ut. Jag får helt enkelt erkänna att denna ansiktskräm är mycket bättre än jag först kunde ana! Ytterligare en fördel är att den inte sticker i ögonen till skillnad från många andra ansiktskrämer med spf i.

0 0
Josefin Verifierad kund 04/04/2019

Fick denna rekommenderad i skincity:s hudtest. Det var nog inte helt rätt val av dagkräm eftersom jag har torr hy (och finnar). Den har dock bra konsistens och luktar endast lite lätt av spf. Går in i huden hyfsat fort (men jag använder inte smink så för mig är inte det så viktigt). Kan dock inte rekommendera vidare för torrisar som mig. Efter en hel dag av denna är jag påtagligt torr i ansiktet (trots att jag använder en olja i ansiktet precis innan jag tar på denna.)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så kan vi kika närmare på ditt hudtest och guida dig vidare. Givetvis vill vi att dina rekommenderade produkter ska kännas bra för dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sheer Hydration SPF 35 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.