ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Malin Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Codage Anti-shine & Imperfections serum mattar ned blanka partier. Men jag upplever att produkter ''fjällar'' och kan därför inte rekommendera detta serum.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du testar att ta en mindre mängd av ditt serum, 2-3 droppar räcker till hela ansiktet. Det är även viktigt att du låter Codage serum absorberas helt av huden innan du följer upp med nästa produkt. Har du flera serum i din rutin är det viktigt att det viktigt att serumet du använder innan absorberas ordentligt innan du följer upp med detta serumet. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Josefin Verifierad kund 01/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Upplevde att inflammerade finnar blev färre och la sig snabbare när jag använde det här serumet. Huden kändes både klarare och lugnare!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Serum n°2 - Anti-shine & Imperfections med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.