ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Frieda Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar detta serum. Väldigt rik och härligt i sin konsistens. Med många andra fuktserum jag tidigare provat har jag ofta känt att jag behöver mer, trots layering. Med detta känns huden ''nöjd'' och jag stramar inte alls lika mycket. Enda minuset är att jag som blandad hudtyp kan bli aningen blank när jag använder mig av detta dagtid och väljer det därför hellre till natten.

8 0
Lena Verifierad kund 26/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Min hy älskar detta serum. Min hy stramar och kliar av torrhet ofta och jag har svårt att hitta produkter som ger tillräcklig fukt utan att täppa till. Men med denna känner jag mig helt återfuktad. Den täpper heller inte till utan det känns som huden kan andas. Jag reagerar inte heller på denna vilket produkter kan göra ibland då jag har känslig hy. Dyr men för mig värd varenda krona. Har blivit den viktigaste produkten av alla jag använder.

0 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Det bästa fuktserumet jag någonsin använt. Härlig konsistens som smälter in i huden. Kände mig återfuktad hela dagen utan den oljiga känsla som lätt uppstår. Slätar ut torrhetslinjer på ett föredömligt sätt. Kan verkligen rekommendera det för er som har bland-/fet hy.

0 0
Alexandra Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar detta serum! Har ett mer aktivt serum under och denna över som fukt serum och det är det bästa fukt serumet jag testat!

1 0
Malin Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Detta serum från Codage är väldigt återfuktande och fungerar utmärkt för yttorr hud! Den är otroligt dryg och därför känns priset helt rimligt. Upplever den ibland som lite ''kladdig'' och använder den därför främst under dagen.

0 0
Klara Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Det bästa jag vet <3 är verkligen precis så som man vill att ett fuktserum ska vara. Blev så glad första gången jag testade den eftersom känslan var precis så som jag önskat. Nu 2 år senare vill jag fortfarande inte ha något annat serum. Det enda som är synd är att den är dyr

1 0
Madelene Verifierad kund 28/11/2018

Älskar verkligen detta serum, för att det återfuktar på djupet och håller min hud återfuktad hela dagen/natten. Huden får även ett härligt glow och ser frisk ut. Rekommenderar detta till alla med torr och yttorr hud. Kan tillägga att jag även använder Codage micro peeling mask en gång i veckan och tillsammans är de oslagbara!

2 0
Lola Verifierad kund 08/06/2018

Bäst! Jag har alltid haft torr och speciellt yttorr hy som behövt smörjas mycket, speciellt på vintern. Ändå blir den lätt flagig. Denna är magiskt och jag kan till och med glömma ibland att smörja med kräm efteråt för att hyn blir så otroligt återfuktad.

3 0
Emelie Verifierad kund 18/05/2018

Min torra hud suger åt sig det här serumet på någon minut och den ger ett jättefint resultat! Huden blir mjuk och känns mer jämn, jag får ett jättefint glow. Jag är torr och matt i hyn annars så funkar superbra för mig. Pipetten gör det lätt att applicera. Konsistensen är som gelé och svalkar fint mot huden.

2 0
Johanna Verifierad kund 08/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar detta serum. Använder det som sista serum i rutinen på kvällen just för den inte sjunker in så jätte bra i huden men det gillar jag! Man vaknar med en fräsch hud! Letar du efter återfuktande gel serum är denna toppen!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Serum n°1 - Intense moisturizing med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.