ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Hanna Verifierad kund 15/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag tycker den här krämen är fantastisk!! Jag använder den som nattkräm och vaknar upp med em otroligt återfuktad hud och glow. Krämen sjunker in snabbt i huden. Helt underbar!

3 0
Petra Verifierad kund 10/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Basic kräm som gör sitt jobb för mig som är yttorr. Gillar att det är få ingredienser!

0 0
Sanna Verifierad kund 07/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Tyvärr gjorde denna ingenting för mig och jag kommer att byta ut den. Jag känner mig stram och torr efter användning och irritationen har inte minskat trots att jag använt den tillsammans med serum ur samma serie. Serumet har inte gjort någonting speciellt för min hud heller tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en creme som har fokus på att tillföra massa fukt till huden men har man en väldigt torr hud kan jag varmt rekommendera Cicapro Revitalizing Cream istället som har en rikare konsistens samt stärker upp hudens barriär. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Safe me. Relief Moisture Cream 12 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.