ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Cissi Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

En härlig produkt som gör vad den lovar. Tycker porer och linjer blivit mindre synliga, även mina få pigmenteringar blivit ljusare. Kommer definitivt köpa igen.

7 0
Jessica Anshagen Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton

Det här är den bästa syratonern som jag testat, och då har jag testat alla möjliga olika märken. Mina porer har dragit ihop sig och huden känns väldigt fräsch efter jag använt denna. Använder 2-3 ggr i veckan, har inte reagerat något på den och jag kommer definitivt fortsätta ha denna i min rutin!

1 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Jag har använt Instytutums produkter under en månads tid, varav Resurfacing glow är en Av produkterna. Produkten går lätt in i huden och har en skön konsistens. Har använt den som ett essens water efter flawless pads, dvs. klappat in produkten med fingrarna tills huden känns mättad, utan användning av pads. Trots 6 % glykolsyra upplever jag ingen peel och förbättring av pormaskarna, trots att jag använder tonern ihop med flawless peel-pads. Efter att ha använt produkten känner jag mig alltid glansig på ett sätt som inte är glowigt och plumpat. Kanske passar denna produkt inte min hudtyp, utan snarare en torr, mer mogen hud. Plus för neutral doft i snygg pumpförpqckning. Produkten är dessutom väldigt dryg.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Generellt så tar det ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och 3-6 månader innan man ser några resultat. Vissa upplever förbättring innan dess men det kan ändå vara bra att veta om att det oftast tar tid. Resurfacing Glow Toner med aha syra hjälper till att reducera pormaskar över tid. Vi kan även varmt tipsa dig om att addera en djuprengörande mask likt Clay mask från Medik8 för att verka på porer. För att få ett matt resultat som håller hela dagen är tipset primern Skin to die for från PTR. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sabina Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag hade den som prov, testade och har testat 2 ggr i veckan i lite över en månad. Det är nog den bästa exfolieringen som jag har testat. Huden ser fylligare och jämnare ut, porerna mindre, strukturen jämnare, fina linjer minskar. Jag blev verkligen förvånad att få effekt så snabbt som efter första användningen. Jag kollade i spegeln på morgonen och tänkte WOW! Köpte en full-size och jag lär nog inte behöva någon annan exfoliering än denna. Verkligen full pott på alla sätt! Jag är kär.

1 0
Shpresa Verifierad kund 21/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Wow det bästa jag har köpt ????????

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Resurfacing Glow Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.