ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Ida Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Den bästa peeling jag testat! Gillar att den läggs på torr hy, blir lite känsla att det är en peeling och mask i ett. Passar jättebra för min yttorra men lite känsliga hy. Skonsam men effektiv. Blir väldigt förvånad över andras kommentarer att den inte alls funkat.

3 0
Emily Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Det här var en besvikelse. Följde instruktionerna men produkten kändes inte särskilt skön och när jag sköljt av det så är det ändå som små fjun/hudflagnor/nånting på nedre kinderna som är mycket svåra att få bort. Trist.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att denna exfoliering inte kändes passande. Det är viktigt att du applicerar exfolieringen på torr hy och låter den verka i mellan 10-15 sekunder. Därefter ska produkten masseras upp i ca en halv minut för att sedan avlägsnas med ljummet vatten. Önskar du ytterligare tips är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt,telefon eller mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Rolig att använda med de små kulorna som bildas när man masserat runt peelingen lite. Inga som helst problem att få bort. Har använt produkten några veckor och tycker den känns lagomt effektiv för min ngt känsliga hud. Nöjd!

1 0
Marit Verifierad kund 03/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Läste dom två tidigare recensioner, låter konstigt. Jag har anv denna 6 gånger nu och med jättebra resultat varje gång, tycker den känns underbar, och den irriterar inte min känsliga hud alls. Jag har inga problem med att tvätta bort den, den fungerar precis som utlovat.

1 0
Angelica Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Oj, vilken konstig produkt. Jag gjorde precis som det står, applicerade och väntade i 15 SEK och började sedan försiktigt massera. De små kulorna fastande i mina ansiktsfjun vid käklinjen, gick inte att få bort med vatten. Var tvungen att vänta tills ansiktet torkade och sen dra bort kulorna. Trist, hade höga förhoppningar på den här.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna exfoliering inte känt bra för dig. Det är viktigt att du applicerar exfolieringen på torr hy och låter den verka i mellan 10-15 sekunder. Därefter ska produkten masseras upp i ca en halv minut för att sedan avlägsnas med ljummet vatten. Önskar du ytterligare tips är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt,telefon eller mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Den här produkten är jag riktigt missnöjd med. Efter att ha lagt den på ansiktet och väntat i 15 sek, för att sedan massera in den, så bildas det små kulor som fastnar i mina fina fjun på kinderna. Känns som klister och det går inte att tvätta bort. Jag får rycka bort det så jag luggar mig själv, och det gör riktigt ont. Går inte att gnugga bort med tex en handduk heller. Ska det vara så? Man börjar undra vad som faktiskt är i denna produkt? Står nu med två flaskor då man fick en på köpet och kan ej använda dem.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes passande. Radiance me. Mild Essential Peeling innehåller bland annat extrakt från vintergröna, en naturlig källa till salicylsyra (BHA) samt växtbaserad squalane som låser in fukt i huden, en mild men effektiv peeling. Applicera en liten mängd produkt på torr hy i 15 sekunder, för att sedan massera produkten i 30 sek. Av detta kommer produkten bilda små skonsamma korn för att den enkelt ska kunna avlägsnas med ljummet vatten. Om du har några andra funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Radiance me. Mild Essential Peeling med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.