ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Sara Verifierad kund 17/12/2019

BÄSTA oljan! Har normalt sett alltid någon liten finne, speciellt vid mens, men sedan jag började med denna för ett par veckor sedan har jag bara haft EN. Plus att min hud blir mjuk och fin. Älskar den här produkten! Dyr, men värd varenda krona!

3 0
Therese Verifierad kund 13/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Tycker verkligen om den här. Den har uppfyllt precis det jag eftersträvade trots att jag först hade svårt att rättfärdiga priset. Den är som ett suddgummi på min hud, suddar bort allt möjligt: blemmor, yttorrhet, torrhetsrynkor. Och till skillnad från retinol-produkter jag använt uppstår inte irritation. Det som är kvar är en klar hy med lyster. Trodde min hy var bortom räddning efter denna vinter men min hy älskar den här oljan.

1 0
Mia von Arnold Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Den bästa produkt jag någonsin använt!!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Powerful Retinoil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.