ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Emilia Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag köpte denna tillsammans med övriga produkter av Enlighten serien. Detta var nog den sämsta produkten av de alla. Ingen av produkterna hjälpte min hud men denna förstörde min hudrutin. Tidigt i min användning fick jag mycket problem med att hudvården smulade i princip direkt efter användning. Efter kontakt med support trodde jag att det kunde vara serumet men efter att ha pausat användning av produkterna och uteslutningsmetoden vet jag att det är denna gel. Det spelade ingen roll om jag applicerade mycket eller lite, över eller innan cremen. Förutom detta problem tyckte jag den luktade väldigt konstigt. Förpackningens text och färg började även smula av vilket inte heller var så kul.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Enlighten Pigment Lightening Gel inte känts passande för dig. Detta är en punktbehandlade produkt du endast applicerar lokalt på dina pigmenteringar. Ett tips är att inte applicera för riklig mängd av produkten för att motverka att den smular sig. Önskar du hjälp med dina produkter och din rutin är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsingar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Enlighten Pigment Lightening Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.