ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Emelie Nilsson Verifierad kund 01/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastisk mask! Älskar känslan när man vaknar upp och känner att huden är plumpad och återfuktad. Räddaren under dessa vintermånader!

10 0
Nora Verifierad kund 28/12/2019

Älskar den här! Sover med den ett par gånger i veckan och vaknar alltid upp till mjuk, återfuktad och fin hy.

1 0
Cecilia Verifierad kund 20/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Har använt sporadiskt i några månader, ca 10 ggr totalt. Väldigt härlig konsistens och skön att applicera. Känns sval och återfuktande men tyvärr är den alldeles för kladdig. Känns som att hälften hamnar på kudden. Har testat att applicera ca en timme innan jag ska sova men då är den fortfarande kladdig. Har också testat att ta mindre, men tycker inte det gör så stor skillnad.

0 0
Anna Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här har en härlig konsistens, ger en mild exfoliering. Men tyckte allt jag såg resultat efter en natt. Känns återfuktande och när man tittar sig i spegeln på morgonen dagen efter tyckte jag att man hade lite mer glow i huden. Är torr men hade endast på den här över natten, och var inte torr i huden dagen efter. Kan inte svara än för hur det blir när vintermånaderna kommer men hittills fungerar den bra. Den har ju en fräsch doft, men inget jag har fått problem av. Kan annars vara känslig för parfymerade produkter.

1 0
Hannah Verifierad kund 20/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Älskar (!) den här masken! Har använt den flera nätter i rad nu efter att ha haft några småfinnar på kinderna och de var som bortblåsta redan efter andra natten. Vaknar dessutom upp återfuktad och glowig.

1 0
Linéa Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Acne

Fick en provtub i februari-gåvan och är så lycklig. Varvar denna med min Exuviance nattkräm för att fullt kunna gå över till den här då huden blir så fantastiskt återfuktad. Vaknar med full lyster, lugn hy och upplever nästan samma känsla som när man har varit och gjort en bra portömning.

3 0
Kristin Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Underbar gel som doftar svagt och fräscht, är dryg, svalkande, renar och plumpar huden under natten. Använder den som nattkräm varje kväll. (De gånger jag kör en rivigare peeling, använder jag inte denna, då det skulle bli scrub på scrub). Upplever efter ett par veckors användning att mina förstorade porer minskat i djup (som att de långsamt slipas ned), att jag har färre pormaskar och en mindre glåmig, mer fuktmättad hy.

7 0
Hanna Verifierad kund 20/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Så bra mask! Den är dryg och känns skön på huden. Man vaknar upp med återfuktad och fin hy.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Peel me. Radiance Peeling Sleeping Pack med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.