ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Scout Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Ett bra allround hyaluronsyrebyggt och lite mjölkigt serum för årets kallare perioder, (eller förstås året runt om man främst är ute efter fukt, antioxidanter och har torrare fuktfattig hud som behöver lite hjälp med att upprätthålla hudens skyddsbarriär. Den har en lite gimmicky-artad ingrediens som de beskriver som ett glykoprotein från Antarktis, som man påstår ska skydda huden mot kyla... Inte vet jag, men vattenbaserade serum är kanske inte världens bästa skydd om man är ute i snösvängen, så just den detaljen får man kanske ta med en viss nypa salt...) I övrigt kommer serumet i Codage typiska sleeka look med en pipett flaska, vilket ockås är just det här serumets svagaste punkt... Förpackningsvalet är definitivt ett klassiskt Case av ''like the product, hate the packaging!'' som Caroline Hirons skulle ha uttryckt saken. Pipetten som designats med en rak ganska vid öppning (säkert tänkt för att kunna få upp det ganska tjockflytande mjölkiga serumet), får knappt upp någon produkt. Eftersom serumet också är vitt, ser man inte om pipetten är fylld eller inte vilket gör att man får hålla på och pumpa om och om igen och doppa i flaskan flera gånger för att få ut en rimlig mängd produkt. Denna produktens konsistens skulle passa klockrent för en pumpflaska, men då skulle förstås just Oh my cold inte se ut som de andra små serumen, så utan tvekan har här design fått gå före funktion. Står man ut med det? Jodå vars... Men med tanke på att flera av Codage andra serum också är ganska återfuktande och packade med hyaluronsyra och om man kan klara sig utan gimmick ingredient från Antarktis, så skulle jag nästan rekommendera exempelvis höstserumet eller någon av anti age eller fuktserumen i serien före denna, för att förpackningen verkligen gör denna krånglig att använda. Serumet är däremot ett bra vinterserum för allroundbruk och irriterar inte huden eller lämnar någon sticky yta. Bäst för torrare hudtyper är min gissning.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett serum som är perfekt för en hud som är torr eller en huden som kan påverkas negativt av det kalla vintervädret. Serumet hjälper till att skydda huden mot det kalla klimatet, gör den mer motståndskraftig och motverka torrhet i huden. Precis som du beskriver så har serumet en rikare konsistens och för att lättare få upp innehållet i pipetten är det bra att hålla in pipetten en liten stund för att serumet ska absorberas i röret. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Eva-Marie Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Bra återfuktande serum. Lite mjölkaktig skön känsla efteråt. Gillar doften.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Oh My Cold - Moisturizing & Repairing med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.