ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Emmelie Verifierad kund 18/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

Bästa nattkrämen jag testat, jämför då med PC, Barbour, Klairs, Clarins, Darphen och Excuviance. Verkligen återfuktande och så där krämig och go som man vill att en nattkräm ska vara! Kombinerar med PCs bha och boosters/serum, samt Klairs toner.

6 0
Christin Verifierad kund 07/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Detta är det bästa köpet jag gjort i hela mitt liv!! Älskar denna!! Superdryg, luktar ljuvligt och jag vaknar fräschare än någonsin. Skillnaden SYNS????

6 0
Evelina Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag älskar codage olika serum (Har 01 och 03) och dagkräm, men denna nattkräm kommer jag inte köpa igen.Jag kanske inte är tillräckligt torr men så otroligt fet och osmidig att Smörja in.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Codage Night Cream inte känts passande för din hy. Detta är en rik nattcreme som hjälper huden att återhämta sig medan du sover. Den är otroligt dryg och ca en ärtas storlek räcker en lång väg. Testa att ta en mindre mängd creme vid applicering så tror jag den kommer smälta in bättre i huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alexandra Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Ett av de bästa natt krämerna jag testat! Ger mycket fukt och vaknar upp med fortfarande återfuktad hud vilket jag inte gör med de flesta andra natt krämer jag testat.

1 0
Malin Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastisk nattkräm! Codage har verkligen lyckats ta fram en produkt som känns krämig och återfuktande, utan att lägga sig som en hinna på huden. Den har en svag och behaglig doft och ger min hy en mjuk och len känsla varje morgon.

1 0
Caroline Verifierad kund 13/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Grymt bra nattkräm! Precis den konsistens jag vill ha på en nattkräm. Lite fetare men ändå otroligt dryg. Och doftar härligt. Min hud är len och återfuktad när jag vaknar, och jämfört med en fuktgivande sovmask, gör denna minst lika bra jobb på natten på min hud. Ett plus är den lyxiga förpackningen.

1 0
Camilla Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

En så himla bra nattkräm. Huden känns helt underbart återfuktad nästan plumpad. Jag tycker den har haft stor inverkan på hur min hud ser ut och känns. Enda negativa är paketeringen då jag tycker det är sådär med burk och spatel.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Night Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.