ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Henriette Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

En av mina absoluta favoritmasker! Den är riktigt återfuktande och känns fantastisk på huden. Köpte denna under vinterhalvåret, den var en riktig lifesaver för min hud som annars lätt blir yttorr och ?krackelerar? i kylan. Huden känns härligt jämn och återfuktad efteråt. Kommer definitivt att fortsätta använda den året runt då den blivit en stapelvara i min rutin.

14 0
Jennie Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Härligt återfuktande mask! Väldigt riklig i konsistensen, lite svår att fördela med mask brush då det blir ett onödigt tjockt lager, så jag fördelar den med fingrarna. Lägger alltid codage fuktserum under, och låter sitta ca 30 min innan jag sköljer av. Har provat att sova med den, men den sjunker inte in så bra, så för min hud passar det bättre att skölja av den. Min yttorra hud känns återfuktad och lugnad i flera dagar efteråt.

0 0
Helene Verifierad kund 10/01/2020

Brutal!!! Älskar den!!! Bebismjuk i flera dagar efteråt, Kände inte ens att jag behövde smörja in mig med min vanliga ansiktskräm på typ 2 dagar. Brukar känna mig extremt stram i ansiktet annars och flagnar nästan. Värt varenda krona!

1 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Riktigt bra fuktmask! Som ett duntäcke för huden. Perfekt under kyliga perioder. Använder 2-3 gånger i veckan.

0 0
Nikki Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Acne Blankhet

Fantastisk mask! Älskar att den är riktigt tjock och krämig. Ofta upplever jag att huden suger åt sig fuktmasker snabbt om formulan är tunn, men denna masken blir som en sheetmask eftersom lagret blir så tjockt och härligt på huden. Lagom doft också!

0 0
Mathilda Verifierad kund 07/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Använt under vintern då huden blir som torrast och den har verkligen hjälpt, värd priset då det räcker med två ärtstorlek mask för att täcka ansiktet, luktar lagomt och lite spa. Fått många komplimanger om glow efter denna mask.

1 0
Emma Verifierad kund 07/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Detta är en helt magisk mask om man, som jag, är en sådan supertorris i huden. Man kan riktigt känna huden sörpla fukten och efter känns det en som dröm. Mjukt, lent och så långt ifrån torrt det går att komma. Jag använder den två gånger i veckan, men flyger också på veckobasis där luften torkar ut huden ännu mer. Denna masken är ett måste för mig och perfekt sätt att avrunda en söndagskväll innan ny vecka tar vid!

3 0
Olga Verifierad kund 17/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bäst fuktmask! Huden blir len, mjuk, strålande, med lystern också presis som den beskriver. Lite dyrt men drygt behöver bara lite klick absolut min nya favorit!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Moisturizing Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.