ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Hanna Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Den enda creme som tagit bort min yttorrhet helt! Så alla ni som har samma problem, prova denna!

8 0
Rebecka Verifierad kund 29/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Denna återfuktar min hud fantastiskt MEN jag får STORA finnar av den???? så ledsen för det. Kan inte använda den alls

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Medical Barrier Cream inte upplevs passande för dig. Denna produkt är en rikare creme som brukar passa mycket fint vid extra torr, känslig och skör hud. Upplever man att produkter lätt kan bli lite för rika och tilltäppande för huden kan det vara bra att testa en något lättare creme. Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon för vidare guidning på bästa sätt för dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Atena Verifierad kund 17/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag fullkomligt ÄLSKAR denna creme! Har fet men känslig hud, lider av lite PD runt mun och näsa. Så fort jag känner mig torr/irriterad så kör jag denna som en nattkur/mask. Rengör ordentligt, på med fuktgivande serum + tjockt lager av denna creme ovanpå! Den hjälper varenda gång, vill aldrig vara utan!

0 0
Annika Verifierad kund 10/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Njae! Hade höga förväntningar på denna kräm men har försökt att få bort ett envist liknande eksem runt ena näsvingen på sonen. Hände absolut ingenting! Kommer inte ett köpa denna igen. Tur ändå att jag köpte den lilla tuben.

0 0
Hanna Verifierad kund 27/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Som många andra skrivit, en riktig livräddare! Använder den som nattkräm när jag känner mig torr eller om huden reagerat på någon annan produkt och behöver lugnas. Funkar toppen. Även köpt tuber till nära och kära som har eksem och de lovordar den också. Ett måste att upptäcka!

0 0
Alex Verifierad kund 26/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Den absolut bästa krämen jag testat. Har haft eksem i hela ansiktet och den har tagit bort ganska mycket. Den är dryg och lämnar huden såå len. Eksemen försvinner efter någon vecka så en extremt prisvärd produkt!

0 0
Erika Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

ÄNTLIGEN har min förstörda hudbarriär reparerat sig. Önskar att jag hittat denna kräm för många år sedan. Använder den som punktbehandlare på de områden där jag är känslig och har haft extremt torr och flagnande hud, efter min vanliga dagkräm/nattkräm. Huden blir elastisk, återfuktad och mjuk utan att bli fet och min flagnande, tunna hud mår så mycket bättre nu. Allt flagnande är borta.

0 0
Nina Verifierad kund 15/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Mirakelkräm! Kommer aldrig att köpa nån annan ansiktskräm än den här! Återfuktande, lugnande och helt underbar på min extremt känsliga rosaceahud.

1 0
Kijona Verifierad kund 24/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

WOW, min hud var obalanserad och känslig med finnar uppoppandes som gubben i lådan och torra fläckar på ögonlock. Jag krängde på olika syror för att bekämpa men det blev bara värre. Oavsett serum och krämer jag provat så har huden inte känts återfuktad och nöjd. Efter en natt med denna ramlade min torra fläck av!! och finnarna har minskat betydligt! Så fantastiskt!

2 0
Assel Verifierad kund 11/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Jag har extremt torr hy,jag provat återfuktande mask från PC, har provat K ceuticals, ingenting slår denna!! Den är guld! Spec efter syra behandlingar så är den här väldigt reparerande och lugnande

1 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Acne

Riktig livräddare! Denna smörjer jag in mitt ansikte med när jag har syrat för mycket, när huden är i obalans eller när jag bara känner mig väldigt torr. Funkar alltid. Kommer alltid ha en av denna i mitt badrumsskåp.

0 0
Em Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte denna på er rekommendation, recensionerna lät också bra. Men tyvärr den sämsta kräm jag någonsin testat. Lägger sig som en fet hinna utan att gå in i hyn. Sköljer av på morgonen och hyn under är torrare än innan. Smörjer in kroppen nu efter dusch och huden bränner/kliar så jag måste duscha om. Stinker dessutom gammal tant. Urk!!! Köp inte!!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips för en återfuktad hud är att applicera ett fuktserum likt Hydr8 B5 Serum från Medik8 under cremen, på så sätt behandlar du hela huden. Sedan behövs det endast en liten mängd creme för att få full effekt. Produkten luktar likt innehållet då de inte har adderat någon parfym i produkten. Hoppas detta gör att produkten känns bättre för dig. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon vid andra funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Charlotta Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Köpte denna först för min torra och reaktiva vinterhy men tyckte den var litet väl rik och använde den bara sporadiskt.Det gör att jag har svårt att uttala mig om effekterna på hyn i ansikten. Dock, nu under sommaren har jag dragits med ett eksem vid knät och även om denna kräm inte helt läkt ut eksemet, så mjukar den upp huden och minskar klådan avsevärt vilket gör att det har mycket större chanser att läka ut. Tänk vad man kan upptäcka när man provar ett nytt användningsområde för en kräm jag först trodde bara var till för ansiktet!

0 0
Marcela Verifierad kund 28/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Helt fantastisk kräm. Den har gjort att min hy blivit så mycket bättre. Plitor och yttorrheten är helt borta, och jag har en fin glow på morgonen då jag använder denna som nattkräm. Under vintern använder jag denna även på dagen vilket funkat riktigt bra. Då jag har ganska känslig hy så är denna perfekt! :)

1 0
Ingela Carlstedt Verifierad kund 19/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Superhärlig kräm som jag använder på torra fläckar på huden eller i hela ansiktet på vintern när jag är extra torr. Har även använt den på min 9-åring med torr hud. Nästan luktfri.

1 0
Tova Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En riktig livräddare för min hy! Problem med torr hy, blossande eksem som reagera på de mesta, kände mig stram etc. efter användning av denna kräm så tycker jag de mesta av det har försvunnit! Tom mina eksem har minskat i ansiktet!! Efter bara några få användningar kände jag mig inte alls stram heller. Värt att testa om du har problem med eksem i ansiktet :)

5 0
Madelene Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Helt underbar creme , lägger på ett rikt lager till natten när min hud behöver extra omvårdnad . Resultatet är mjuk och följsam hud :-)

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Medical Barrier Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.