ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Hanna Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Den enda creme som tagit bort min yttorrhet helt! Så alla ni som har samma problem, prova denna!

7 0
Charlotta Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Köpte denna först för min torra och reaktiva vinterhy men tyckte den var litet väl rik och använde den bara sporadiskt.Det gör att jag har svårt att uttala mig om effekterna på hyn i ansikten. Dock, nu under sommaren har jag dragits med ett eksem vid knät och även om denna kräm inte helt läkt ut eksemet, så mjukar den upp huden och minskar klådan avsevärt vilket gör att det har mycket större chanser att läka ut. Tänk vad man kan upptäcka när man provar ett nytt användningsområde för en kräm jag först trodde bara var till för ansiktet!

0 0
Marcela Verifierad kund 28/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Helt fantastisk kräm. Den har gjort att min hy blivit så mycket bättre. Plitor och yttorrheten är helt borta, och jag har en fin glow på morgonen då jag använder denna som nattkräm. Under vintern använder jag denna även på dagen vilket funkat riktigt bra. Då jag har ganska känslig hy så är denna perfekt! :)

0 0
Ingela Carlstedt Verifierad kund 19/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Superhärlig kräm som jag använder på torra fläckar på huden eller i hela ansiktet på vintern när jag är extra torr. Har även använt den på min 9-åring med torr hud. Nästan luktfri.

0 0
Tova Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En riktig livräddare för min hy! Problem med torr hy, blossande eksem som reagera på de mesta, kände mig stram etc. efter användning av denna kräm så tycker jag de mesta av det har försvunnit! Tom mina eksem har minskat i ansiktet!! Efter bara några få användningar kände jag mig inte alls stram heller. Värt att testa om du har problem med eksem i ansiktet :)

4 0
Madelene Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Helt underbar creme , lägger på ett rikt lager till natten när min hud behöver extra omvårdnad . Resultatet är mjuk och följsam hud :-)

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Medical Barrier Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.