ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Hanna Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Den enda creme som tagit bort min yttorrhet helt! Så alla ni som har samma problem, prova denna!

8 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Acne

Riktig livräddare! Denna smörjer jag in mitt ansikte med när jag har syrat för mycket, när huden är i obalans eller när jag bara känner mig väldigt torr. Funkar alltid. Kommer alltid ha en av denna i mitt badrumsskåp.

0 0
Em Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte denna på er rekommendation, recensionerna lät också bra. Men tyvärr den sämsta kräm jag någonsin testat. Lägger sig som en fet hinna utan att gå in i hyn. Sköljer av på morgonen och hyn under är torrare än innan. Smörjer in kroppen nu efter dusch och huden bränner/kliar så jag måste duscha om. Stinker dessutom gammal tant. Urk!!! Köp inte!!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips för en återfuktad hud är att applicera ett fuktserum likt Hydr8 B5 Serum från Medik8 under cremen, på så sätt behandlar du hela huden. Sedan behövs det endast en liten mängd creme för att få full effekt. Produkten luktar likt innehållet då de inte har adderat någon parfym i produkten. Hoppas detta gör att produkten känns bättre för dig. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon vid andra funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Charlotta Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Köpte denna först för min torra och reaktiva vinterhy men tyckte den var litet väl rik och använde den bara sporadiskt.Det gör att jag har svårt att uttala mig om effekterna på hyn i ansikten. Dock, nu under sommaren har jag dragits med ett eksem vid knät och även om denna kräm inte helt läkt ut eksemet, så mjukar den upp huden och minskar klådan avsevärt vilket gör att det har mycket större chanser att läka ut. Tänk vad man kan upptäcka när man provar ett nytt användningsområde för en kräm jag först trodde bara var till för ansiktet!

0 0
Marcela Verifierad kund 28/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Helt fantastisk kräm. Den har gjort att min hy blivit så mycket bättre. Plitor och yttorrheten är helt borta, och jag har en fin glow på morgonen då jag använder denna som nattkräm. Under vintern använder jag denna även på dagen vilket funkat riktigt bra. Då jag har ganska känslig hy så är denna perfekt! :)

0 0
Ingela Carlstedt Verifierad kund 19/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Superhärlig kräm som jag använder på torra fläckar på huden eller i hela ansiktet på vintern när jag är extra torr. Har även använt den på min 9-åring med torr hud. Nästan luktfri.

0 0
Tova Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En riktig livräddare för min hy! Problem med torr hy, blossande eksem som reagera på de mesta, kände mig stram etc. efter användning av denna kräm så tycker jag de mesta av det har försvunnit! Tom mina eksem har minskat i ansiktet!! Efter bara några få användningar kände jag mig inte alls stram heller. Värt att testa om du har problem med eksem i ansiktet :)

4 0
Madelene Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Helt underbar creme , lägger på ett rikt lager till natten när min hud behöver extra omvårdnad . Resultatet är mjuk och följsam hud :-)

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Medical Barrier Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.