ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Norea Verifierad kund 21/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Helt fantastisk produkt! Aldrig provat något tidigare som gjort en så tydlig skillnad för min hud. Mina kinder som tidigare haft tydligt öppna porer har nu fått en jämn yta med betydligt mindre synliga porer!

2 0
Emma Verifierad kund 30/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Wow! Jag har använt denna till och från i en månad. Bortsett från dessa extrema soldagar. Den gjorde inte mycket första 1,5 veckan, men sen.. wow, vilken skillnad! Blev rekommenderad denna ist PC:s boost acid pga slut och inget leverans datum. Jag är så nöjd! Mina knottror, plitor, och min hy har blivit så jämn o len. TACK!

0 0
Bella Verifierad kund 23/06/2020

Köpte efter fått denna rekommenderat till mig i hudtest. Dyr och ej märkt något resultat alls.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Lytic TX inte givit dig de resultat du önskar. Lytic TX är en exfoliering med fokus på BHA-syra samt Azelainsyra som hjälper till att lösa upp tilltäpptheter, hämma inflammationer och ger på sikt huden mer klarhet. Det är viktigt att man har tålamod och ger produkten tid. Vilka produkter som används i kombination är också avgörande för resultatet. Vi finns här för dig så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar vidare guidning kring din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Lytic TX med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.