ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Isabelle Verifierad kund 20/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton

Har märkt skillnad på min hudton bara efter ett par veckor. Rekommenderar varmt!!

8 0
Emilia Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag köpte i princip hela Enlighten serien, inklusive detta serum. Nu är hela flaskan slut och den har inte gjort något för min hud. Det har inte blivit sämre men det har inte heller blivit bättre. Jag har fortfarande pigmentfläckar kvar som jag vill arbeta bort. Extremt svår att smörja in i huden eftersom den torkar så fort, man måste vara snabb med att applicera och ta små mängder hela tiden. Det enda positiva jag kan säga är att förpackningen var bra. Har förståelse att det tar tid men efter att ha använt klart produkterna kommer jag nog inte köpa denna serie eller från detta märke igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Att behandla pigmenteringar tar tid och man måste ha tålamod och använda produkterna under en längre period. Kontakta gärna oss så ser vi över din rutin och vägleder dig kring hur du uppnår det resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Effektiv på pigmentsfläckar Verifierad kund 18/03/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Har använt denna i flera år ihop med övriga Neostrataprodukter. Har verkligen gjort skillnad på solprickarna/pigmenten som jag haft i många år. Vågar ej byta produkter, dessa har verkligen gett utdelning :)

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Enlighten Illuminating Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.