ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Heidi Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Dyrt men ingen annan BHA minskar porerna såhär tydligt ! Så himla nöjd. <3

2 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Jag har använt Instytutums produkter under en månads tid. Har tyvärr inte fått det resultat jag önskar av såpass dyra produkter. Efter rengöring och toner varje dag använde jag dessa engångspads. Huden känns bra vid applicering av peelinglotionen. Jag låter den alltid torka in, innan efterföljande produkter. Tyvärr har mina pormaskar och vidgade porer inte blivit nämnvärt förbättrade av padsen. Känner möjligtvis att huden blir mjukare och redo för nästa produkt. Kommer inte att fortsätta med denna produkt. Kanske kan den hjälpa vid andra hudtillstånd. Ska tilläggas jag är van vid syror med betydligt högre koncentrationer, kan vara därför jag inte reagerar så mycket på produkten. Vill däremot tipsa om märkets andra peelingprodukt: Tripleaction resurfacing peel, en av de bäst hemmaspelningar jag Nånsin haft. Läs gärna min recension för den produkten.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Generellt så tar det ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och 3-6 månader innan man ser några resultat. Vissa upplever förbättring innan dess men det kan ändå vara bra att veta om att det oftast tar tid. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Flawless Pads med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.