ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Lisa Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Väldigt lugnande & skön att applicera. Är inte den mest kunniga inom hudvård, men jag tycker mig märka skillnad. Min hy känns mjukare, fylld med fukt och har fått fin lyster efter att jag börjat med denna.

3 0
Jennie Verifierad kund 07/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Kom hönan eller ägget först är frågan? Jag kan börja med att min hudresa inte varit enkel. Har testat ALLT då jag aldrig fått min hud i balans, jag har ätit Roaccutan i mina unga år..vilket hjälpte mot mina värsta acneproblem, men ingen berättade att läkemedlet kan orsaka grov/grovporig hud, det fick jag reda på för 2 år sedan, då föll allt på plats. Nu i medelåldern har jag fått bukt på det mesta men har stört mig på mina porer på näsan och tidvis pormaskar där. Jag såg att Annica på Skincity tipsade om Skin Medica Rejuvenative Moisurizer, men mest för att den var så fantastisk. Sedan ett halvår ungefär har jag haft den som dagkräm och på natten har jag använt ytterligare en fantastisk produkt från Epionce, Enriched Firming mask och har knappt trott mina ögon då mina porer dramatiskt dragit i hop sig, överallt i ansiktet och detsamma gäller mina pormaskar som i stort sett är helt borta. Jag vet som sagt inte om det är kombon av dessa fantastiska produkter, men det har funkat för mig iaf! Enriched firming mask är fet och det tar en stund innan den går in i huden, men det är en ren askungemask kan jag lova! Tack Skincity!!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Enriched Firming Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.