ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Josefin Bjelm Verifierad kund 06/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud

Som andra här skriver så blir den här krämen smulig på mig. Klappar in den, använder Neostratas Bionic Face serum under och ingen av era andra rekommendationer här nedan fungerar. Jag använder Neostratas produkter i övrigt då jag har blivit rekommenderad mörket av hudläkare eftersom jag har atopisk dermatit. Vad ska jag göra? Vilken dagkräm kan jag använda istället?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att denna creme inte känts bra för dig. Givetvis vill vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på inf@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Olga Verifierad kund 04/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Mycket besviken på produkt, torkat ut hud! Kommer tillbaka min favorit solkräm från Darhin.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna dagcreme inte känts bra för dig. Har man en torr hud är det bra att kombinera sin creme med ett återfuktande serum, tex bionic face serum från samma märke. Ett serum kommer hjälpa huden att binda fukt på djupet föra att motverka torrhet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Mikaela Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Väldigt missnöjd med Daytime Protection Cream. Det känns som att den torkar ut huden, lämnar en vit hinna och precis som Jessica skriver så smular den sedan av/ sönder sminket. Rekommenderar inte!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna creme kan smula sig på grund av det fysikaliska solskydd som har en filmbildande effekt för att reflektera bort solstrålarna. Ett tips är att inte arbeta in denna creme för mycket utan applicera den lätt och sedan klappa in cremen. Vilka produkter som används under denna creme har också betydelse för resultatet. Återkom gärna till oss så kan vi hjälpa dig att se över din rutin och hjälpa dig att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Rebecka Verifierad kund 26/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Väldigt besviken på denna produkt. Den lägger sig som en hinna och börjar korvar sig innan jag ens hunnit applicera klart den i ansiktet. Har låtit serumet före psjunka in från 0-15 minuter innan krämen och det spelar ingen roll hur jag gör. Jag använder bara neostrata i alla produkter och toner från Excuviance så jättekonstigt att krämen blir såhär. 400 kronor bortkastade! Gillar mina andra produkter från Neostrata.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är verkligen tråkigt att höra att denna creme inte känts bra för dig. I och med det fysikaliska UV-filtret som denna creme innehåller bör man inte arbeta in denna för mycket. Applicera den lätt med dina händer och klappa sedan in den i huden. Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Jessica Verifierad kund 19/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Har nyligen börjat testa neostrata, men är inte alls imponerad av just den här produkten. Den rullar av huden och efter en dag med makeup så ser det ut som jag fjällar eller tappar sminket. Samma sak bekräftade en vän till mig som har samma ''problem'' med vit hinna och att den smular. Mindre lyckat. Däremot gillar jag övriga produkter som jag använder från märket.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte levde upp till dina funderingar. Det är en dagcreme med solskydd, som framförallt passar en torr hud. På grund av solskyddet så kan den kännas lite på hudens yta. Ett tips är att massera upp den mellan händerna innan applicering, men även massera in den ordentligt i huden. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar, vi guidar dig gärna! Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Susann Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Den här har fungerat jättebra för min hy, blev så förvånad av tidigare recensioner. Ihop med facial cleaner och bionic face serum så har jag fått bort flera torra områden i ansiktet. Jag gick just in för att köpa en ny tub då min första börjar att ta slut. Jag tror på rekommendationen att använda flera produkter samtidigt och inte bara en enda, så att man får en bra grund. Jag låter hudkrämen torka en stund innan jag applicerar smink.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daytime Protection Cream SPF 23 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.