ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Elina Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Först och främst min hud är yttorr/fukt fattig speciellt på vintern/hösten, har akne/blandhy med oljig bas speciellt i t-zonen men är torr/rynkor runt ögon och i pannan. Denna produkten ger väldigt len hy, gör mig inte oljig under dagen och färgen passar min hy jätte bra(har medium hy färg skulle jag säga, är färgen BUTTERCREAM 03 i Bareminerals COMPLEXION RESCUE när jag inte har varit i solen). Den lägger sig som en primer, silikonig på huden, som ett skydd(som dom skriver ''bildar en sköld) vilket jag tycker är bra. SÅ förvänta dig inte att det sjunker in o försvinner för det gör den inte. Den fyller liksom ut rynkor och mina ärr som en primer och lätt färgad så kan lätt gå med bara denna och känna att min hy ser jämnare ut. Och detta beror ju på all slags Dimethicone som är i denna produkt, det är MASSOR i denna(2:a, 4:e, 5:e & 8:e ingrediensen i denna produkt), precis som i många bra primers! Så gillar man inte den känslan så ska man hoppa denna, jag tycker om denna mycket!

9 0
Carola Olsén Verifierad kund 12/06/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Hur är det möjligt att tillverka en produkt som luktar så förfärligt äckligt ? För övrigt är den väl bra men känns motbjudande att ta på .....

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att den inte uppfyllt dina förväntningar. Produkten doftar det som den innehåller och doften brukar oftast avta efter en liten stund. Givetvis kan vi ta in den för påseende. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Justina Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Nej den här var ingen höjdare. Smälter absolut inte in i huden utan lägger sig som ett klibbigt, flottigt täcke. Efter några timmar blir den ännu mer blank. Jag har försökt med att skippa min dagcreme, använt oil-absorbing papper och även tagit loose setting powder över. Men då känns det som att hela grejen med att det ska vara ett solskydd och inte foundation försvinner. Sjukt dyr med.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recesnion! Det var verkligen tråkigt att höra att denna dagcreme inte känts bra för dig. Ibland kan man uppleva att vissa cremer blir klibbiga eller rika om man använder sig utav ett serum som är rikare i sin konsistens under sin creme eller om man arbetar in den för mycket. Ett tips är att du applicerar dagcremen och sedan klappar in den i huden. Vi hjälper dig gärna vidare om du önskar en annan dagcreme som uppfyller dina önskemål. Kontakta gärna via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Hanna Verifierad kund 10/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Den är så fin och behaglig på huden, ger glow men ej fet. 10/10 poäng, min nya favorit solskydd!

3 0
Alexandra Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna är helt fantastisk - bästa solskyddet för ansiktet. Känns mer som en BB-kräm, utjämnande, håller hela dagen, ingen glans, sätter sig inte i porer. Definitivt your skin but better. Har använt den varje dag i flera månader, ibland ensam och ibland med foundation över. Perfekt!

5 0
Sandra Verifierad kund 09/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Wow, bästa spf jag provat. Den må vara dyr men täcker jättefint och jag är glad att jag la mina pengar på denna produkt istället för en foundation. Produkten är färgad, så jämnar ut hudtonen på ett väldigt naturligt sätt. Den lämnar ingen vit hinna, utan påminner mer om en bra bb cream. Jag har svart hår och ljus hy(beige neutral) så jag vet inte hur den passar på andra toner men sett att den fått bra betyg även från människor med ännu ljusare hud(fair). Passar inte de med mörkare hy.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Shield Lotion Tinted SPF50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.