ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Elina Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Först och främst min hud är yttorr/fukt fattig speciellt på vintern/hösten, har akne/blandhy med oljig bas speciellt i t-zonen men är torr/rynkor runt ögon och i pannan. Denna produkten ger väldigt len hy, gör mig inte oljig under dagen och färgen passar min hy jätte bra(har medium hy färg skulle jag säga, är färgen BUTTERCREAM 03 i Bareminerals COMPLEXION RESCUE när jag inte har varit i solen). Den lägger sig som en primer, silikonig på huden, som ett skydd(som dom skriver ''bildar en sköld) vilket jag tycker är bra. SÅ förvänta dig inte att det sjunker in o försvinner för det gör den inte. Den fyller liksom ut rynkor och mina ärr som en primer och lätt färgad så kan lätt gå med bara denna och känna att min hy ser jämnare ut. Och detta beror ju på all slags Dimethicone som är i denna produkt, det är MASSOR i denna(2:a, 4:e, 5:e & 8:e ingrediensen i denna produkt), precis som i många bra primers! Så gillar man inte den känslan så ska man hoppa denna, jag tycker om denna mycket!

7 0
Hanna Verifierad kund 10/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Den är så fin och behaglig på huden, ger glow men ej fet. 10/10 poäng, min nya favorit solskydd!

2 0
Alexandra Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna är helt fantastisk - bästa solskyddet för ansiktet. Känns mer som en BB-kräm, utjämnande, håller hela dagen, ingen glans, sätter sig inte i porer. Definitivt your skin but better. Har använt den varje dag i flera månader, ibland ensam och ibland med foundation över. Perfekt!

4 0
Sandra Verifierad kund 09/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Wow, bästa spf jag provat. Den må vara dyr men täcker jättefint och jag är glad att jag la mina pengar på denna produkt istället för en foundation. Produkten är färgad, så jämnar ut hudtonen på ett väldigt naturligt sätt. Den lämnar ingen vit hinna, utan påminner mer om en bra bb cream. Jag har svart hår och ljus hy(beige neutral) så jag vet inte hur den passar på andra toner men sett att den fått bra betyg även från människor med ännu ljusare hud(fair). Passar inte de med mörkare hy.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Shield Lotion Tinted SPF50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.