ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Suss Verifierad kund 22/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Brukar sällan skriva recensioner men den här gången måste jag! Detta är utan tvekan en superprodukt! Jag har olivfärgad hudton och denna spray ger mig gradvis en vacker gyllenbrun/solkysst färg. Supersmidig att spraya, fläckar inte och fungerar alldeles utmärkt! Använder den flera gånger om dagen. Kommer helt klart köpa denna igen när flaskan tar slut.

6 0
Marika Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Ångrar att jag inte köpt den här tidigare, var rädd för att det skulle bli flammigt i och med sprayfunktion, men nej nej nej. Den här är busenkel att använda, den luktar magiskt gott av kokos och den ger en jättefin solkysst hud. Brukar använda den här på händer och fötter också istället för någon annan variant av bus, och det funkar perfekt! Färgen håller i sig ett par dagar, är rätt ljus i mig själv så brukar använda den var tredje dag ungefär =) Kommer definitivt att köpa en till när den här börjar vara slut.

0 0
Marie Verifierad kund 02/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Lite svårt att spraya jämnt när det är pumpspray. Fick inget jämnt resultat när jag sprayade ovanpå nattkrämen. Sprayade ovanpå serumet ist och när det gått in masserade jag in nattkrämen. Fick ett jämnare resultat då. Fin gyllene färg!

0 0
Jonna Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Ååh blev kär i den här! Efter att ha pratat med en av er via chatt var jag tvungen att testa den. Den är så lättapplicerad och blir väldigt jämt och fint resultat! Ett stort plus att den återfuktar också! Brukar spraya över min nattkräm innan jag ska gå och lägga mig. När jag vill ha lite extra färg tar jag James Read sleep mask. Också en favorit!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Coconut Tan Mist Face med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.