ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Scout Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Köpte den här ihop med ett serum från samma märke, eftersom det står att denna lirar bra ihop med deras serum. Jag kollar alltid ganska noga igenom innehållsförteckningar innan jag köper en produkt och vill undvika vissa saker, såsom celltillväxtfaktorer sk epidermal growth factors, EGF för att användandet av det kan medföra ökad risk för cancerutveckling i vissa sammanhang. EGF brukar anges på ett speciellt sätt i innehållsförteckningar som gör att man lätt kan känna igen dem. Och här fanns inget som såg ut att vara det. Men när jag fick hem flaskan, så står det på baksidan av den att formulan innehåller både epidermal- och keratinocyte growth factor och att det ingår i något som beskrivs som företagets ''harmonized water''. Det väcker för mig två frågor och ett önskemål rent allmänt till skin city teamet, som jag tycker håller en föredömligt hög nivå vad gäller att ge mig som kund bra information om innehållet så att man lättare kan se vad man köper. Frågor: 1. Innehåller alla Osmosis produkter detta egf behandlade vatten, eller på annat sätt egf?s eller andra growth factors? 2. Vilka epidermal growth factors och keratinocyte growth factors använder Osmosis? Önskemål: Det vore väldigt bra om det kunde framgå oavsett märke om epidermal eller andra growth factors ingår i en produkt så att man som konsument kan välja om man vill använda sig av dessa eller inte. På samma sätt sm det framgår om något innehåller retinoider, eller fruktyror osv. Det skulle kännas väldigt tryggt!

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Produkten innehåller inte tillväxtfaktorer, däremot innehåller den ?harmoniserade vatten? delar av ingredienser som påminner och tillväxthormon i positiv bemärkelse. Skulle en produkt innehålla rena tillväxtfaktorer står det alltid specificerat i INCI. Önskar du läsa detaljer om harmonized water technologi så kan man göra det på Osmosis egna hemsida. Du kan även ta kontakt med oss på info@skincity.se så kan vi delge dig mer info, det om frågor kvarstår. Man önskar att det gick att delge precis all info som vi blir tilldelade i och med utbildning i varje märke, men den platsen finns tyvärr inte på siten. För den sakens skull så betyder det inte att vi inte besitter mer kunskap eller gärna delger den till dig. Man är alltid välkommen att diskutera ingredienser och produkter på djupet vid en kontakt med oss. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Plus+ Activating Hydration Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.