ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Tessa Verifierad kund 22/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Wow!! Denna produkt är magi! Efter bara några dagars användning har ett acneärr helt försvunnit som jag haft i över fem år. Är så glad att jag hittat den här produkten, den har en given plats i min hudvårdsrutin!

8 0
CARITA EVALDSSON Verifierad kund 02/03/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Har nu använt Osmosis produkter i drygt ett år och då även detta serum Catalyst AC11. Är jättenöjd och definitivt sett förändringar och några typ plitor...milier som jag haft länge har försvunnit helt. Tycker även det finns en ökad spänst i huden. Kommer absolut fortsätta med detta.

1 0
Rebecca Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Tycker inte alls om att denna produkt är brunfärgad. Trodde man kunde använda som ett vanligt serum morgon och kväll men blir alldeles för mörk färg och ser blackigt ut. Är det meningen att man ska tvätta av det igen direkt efter? Eller hur ska man göra för att slippa den mörka färgen?!

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Serumet ska inte tvättas av direkt. För att undvika att serumet lämnar en brun nyans använd gärna produkten med Clear Plus+ Activating Hydration Mist från samma märke. Skaka lätt serumet och applicera 1-2 pump på ren hud morgon och kväll och massera in i huden med cirkulära rörelser. Spraya därefter huden med 3-5 pump av Clear Plus+ Activating Hydration Mist och massera igen tills serumet absorberats av huden. Vänligen kontakta oss på info@skincity.se om du har några flera funderingar kring produkten. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Nathalie Verifierad kund 10/05/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Jag undrar får man använda den här Catalyst AC-11 DNA Repair Serum samtidigt med SANTI-OX ANTI-GLYCATION DNA Advanced Formula 2.5 Serum (från Biodroga MD). Om svaret är JA, då jag skulle vilja veta i vilken ordning lägger jag dessa två serum på ansikte? Få jag efter dessa två serum lägga på ansiktet NEO STARTA dagkräm (SPF50) på dagen och Biodroga MD nattkräm på natten???

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vänligen kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig att se över din rutin och hur du på bästa sätt kombinerar dina produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Catalyst AC-11 DNA Repair Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.